Samen verslaan we de bookmakers!

Wie zijn wij? - Over DailyOdds
Eigenlijk is het vreemd dat we pas dit jaar het initiatief hebben genomen om DailyOdds op te richten. We hebben duidelijk een passie voor voetbal. We voetballen zelf op redelijk niveau en we volgen het ( internationale) voetbal op de voet. Daarnaast zijn we niet vies van een gokje. Poker en wedden op sport is onze tweede natuur. Tel daarbij op dat we typische Nederlanders zijn en niet graag teveel betalen. Wie een blik op ons odds overzicht werpt zal zien dat prijsverschillen van tientallen procenten aan de orde van de dag zijn.

Voilà en je hebt de ingrediënten voor een oddsvergelijkingssite. Zijn we nog vergeten te melden dat als we gokken, we het doen om te winnen en we ons terdege voorbereiden. We lezen eens een boek over de materie (Harrington) en volgen blogs en fora (Pokercity, Pokernews). Zomaar met de odds tegen ons een gokje wagen is niet ons ding.

Met DailyOdds hebben we ambitieuze plannen. We willen de belangrijkste informatiebron zijn voor de serieuze liefhebber van sportweddenschappen. We willen meer zijn dan alleen maar een oddsvergelijker. Wedstrijdstatistieken, strategieartikelen  en achtergrondinformatie zijn een speerpunt en we zullen hier op korte termijn nog flinke stappen in zetten. Via een overzichtelijke grafische interface zullen we onze leden in staat stellen om grote hoeveelheden relevante informatie op te nemen. 

Via ons forum en chat zijn leden daarnaast in staat om kennis met elkaar te delen. Ons matchcenter stelt volgers in staat om uitgebreid en live wedstrijden te volgen en resultaten te bekijken.

We zullen de komende maanden ons best doen om DailyOdds een belangrijke plek op de kansspelmarkt te geven. We hopen dat je ons daarbij helpt. Stuur vragen en opmerkingen naar info@dailyodds.com