Samen verslaan we de bookmakers!

Review van BetWay

    Plus- en minpunten

  • €100 bonus
  • Geweldige customer support
  • Ondersteuning van iDeal
  • Stortingen staan direct op de account
  • Slechts €10 minimale storting
  • Odds voor meer dan 25,000 markten
  • Snelle en makkelijke navigatie tussen pagina's

Betway is een online kansspelaanbieder, opgericht in 2006 en opererend vanaf Malta. De site oogt helder, is goed toegankelijk en navigeert snel. Wij gebruiken Betway veel, mede door de heerlijke bonus van 100% tot €100! Een account aanmaken is een absolute aanrader!

BONUS: Pak een 100% stortingsbonus tot 100 euro: KLIK HIER!

Gebruiksvriendelijkheid

Betway is een zeer gebruiksvriendelijke bookmaker. Met odds voor meer dan 25.000 markten én een mooi livebetting centrum is er genoeg te kiezen. Tussen pagina's is uitstekend te navigeren door de overzichtelijke kolom in de linkerzijde. Niet alleen voetbal, maar ook tennis en boksen komen aan de orde!

Bonus
De bonus is een stortersvoordeel van 100% tot €100. In totaal valt er dus €100 gratis te cashen. Enige nadeel is dat het wel lang duurt om de bonus rond te spelen: 6 keer tegen een odd van 1.75 of hoger of 48 keer tegen een odd tussen 1.34 en 1.75. Flexi Bonus is hun nieuwe bonussysteem en bied je de mogelijkheid om je cash saldo te allen tijde op te nemen.

Wedmogelijkheden
Zoals gezegd biedt Betway odds voor meer dan 25.000 markten: genoeg te kiezen dus. Ook is er een goed live-bettingcentrum, met odds voor meer dan 12.000 markten. De betslip is duidelijk, en er zijn talloze combinaties mogelijk. Als better heb je zeker genoeg te kiezen bij Betway!

Odds
De odds zijn hoog bij Betway. De winstmarge van de bookie is maar 4.9%, wat betekent dat de odds hoog zijn in verhouding tot de kansen. 

Uitbetaling/stortingsmogelijkheden
Stortingen zijn makkelijk te plaatsen met iDeal en je credit card. Tegenwoordig hebben bijna alle bookies vele stortingsmogelijkheden en ook Betway doet niet onder voor de rest.

Mobiel
Betway heeft een uitstekende mobiele site én app. De app heeft een rating van 4.3/5 in de Play Store en bevalt goed bij gebruikers. Ook de mobiele site is eenvoudig te gebruiken en zeer overzichtelijk.

Live
Betway heeft een overzichtelijk livebet centrum met odds voor meer dan 12.000 markten. 

BONUS: Pak een 100% stortingsbonus tot 100 euro: KLIK HIER!

Helpdesk
De helpdesk van Betway is 24/7 te bereiken via livechat, e-mail en telefoon. Het support team beantwoordt e-mails over het algemeen razendsnel. Achter de livechat zit een team van bevlogen medewerkers, die in 17 talen antwoord geven op al je vragen!

Conclusie
Betway springt eruit met zijn hoge bonus en geweldige helpdesk. Ook zijn de odds prima en zijn er bets in alle markten te vinden. Wij adviseren om meerder accounts te hebben bij verschillende bookmakers. Betway is er een die zeker niet mag ontbreken in het arsenaal van een echte better: 8.5/10!