Review van BetFirst

Plus- en minpunten BetFirst

  • Een €100 gratis weddenschap
  • Gebruiksvriendelijke interface
  • Goede mobiele app
Pak nu de GRATIS €100 BET bonus

Betfirst is een online kansspelaanbieder die zich met name richt op sportweddenschappen. Uiteraard is Betfirst in het bezit van de benodigde vergunningen van de Belgische Kansspelcommissie. Een bookmaker om in je arsenaal aan 'bookies' toe te voegen. We nemen je mee door de functionaliteiten.

 

Promoties
BetFirst heeft doorlopend promoties voor nieuwe en bestaande spelers. Bovenaan zie je ‘promoties’ staan. Hier vind je alle blijvende en actuele promoties overzichtelijk onder elkaar.

Nieuwe spelers krijgen van BetFirst een gratis weddenschap aangeboden tot maximaal €100!

Is je eerste inzet van 100 euro niet goed? Dan krijg je je geld dus terug!

Website en Lobby overzicht
Hoe een website qua kleurstelling wordt ervaren door de gebruikers is natuurlijk persoonlijk. BetFirst heeft een donkere achtergrond en werkt veel met gele kleuren en gebruikt een wit lettertype.

De lobby is erg gebruikersvriendelijk. Een belangrijke functie van dit soort websites is een goede zoekfunctie. Als je begint te tikken verschijnen alle weddenschappen onder elkaar dus je hoeft nooit lang te zoeken als je weet waar je op wil wedden. De website is qua functionaliteiten netjes opgebouwd wat het wedden vereenvoudigd!

Kwaliteit mobiele website & app
Uiteraard heeft BetFirst een app. Deze is op ieder mobiel te downloaden. Heb je nog nooit een weddenschap op via je mobiel geplaatst? De eerste weddenschap op je mobiel kan je gratis inzetten tot 10 euro. Ook deze vind je terug bij 'promoties' op de site.

De app is net als de website gemakkelijk en overzichtelijk in gebruik. Prima in orde dus!

Wedmogelijkheden & Live wedden
Beiden wijken niet veel af van de top in de markt. Dit geldt eigenlijk ook voor de odds. Er zijn bookmakers die meer opties bieden, maar de gangbare mogelijkheden zijn bij BetFirst keurig aanwezig.

Er zijn meer dan voldoende live weddenschappen aanwezig. BetFirst heeft hiervoor speciaal een deel van hun website op ingericht. Ook hier is de zoekfunctie erg goed.

Klantendienst
De klantendienst van BetFirst is prima bereikbaar. Heb je een korte vraag dan kan je gebruik maken van de chat en spreek je direct een medewerker op de site. Wil je overleggen? Dat kan ook door te bellen met (0032)(0)78480597. Een e-mail sturen als je bijlagen wilt versturen kan uiteraard ook.

Betalingsmogelijkheden
Storten en uitbetalen kan via alle gebruikelijke methoden. De cashier is overzichtelijk opgezet en ook hier kan je makkelijk bij de chat functie als je hulp nodig hebt van de klantendienst.

Conclusie
BetFirst heeft alle opties die een speler zich kan wensen. Je kan makkelijk je weddenschappen vinden, een goede app voor je mobiel en een prima klantendienst. De odds zijn goed en er zijn doorlopend promoties. We adviseren altijd om bij meerdere bookmakers te spelen en BetFirst is een goede om daarbij te hebben naast sites als Ladbrokes en Tipico.