Samen verslaan we de bookmakers!

Review van Ladbrokes

    Plus- en minpunten

  • €200 BONUS
  • Veel wedmogelijkheden
  • Goede mobiele app

Met meer dan 2800 wedkantoren in Engeland en Ierland en nog meer wedkantoren in Belgie en Spanje, is Ladbrokes de grootste retailketen op het gebied van weddenschappen. Ladbrokes is al in 1886 begonnen met het aanbieden van weddenschappen.
 

Als je zo groot bent als Ladbrokes moet je wel iets goed doen natuurlijk. Als ervaren bookmaker biedt Ladbrokes een groot scala aan sportweddenschappen aan.  Bij Ladbrokes kun je inzetten op vele soorten weddenschappen en ook veel lagere voetbaldivisies.

Gebruiksvriendelijkheid
De gebruikersinterface op Ladbrokes is duidelijk en heeft een overzichtelijke betslip. Veel spelers waarderen de ruime betalingsmogelijkheden en de snelle uitbetalingen.

Bonus
De Ladbrokes is een héérlijke bonus van 100% tot €200 voor de Belgen. De bonus wordt uitgekeerd in bonusgeld en heeft verder geen enkele voorwaarde om rond te spelen!

Wedmogelijkheden
In de grotere competities en Europese en Internationale wedstrijden biedt Ladbrokes een vrij breed aanbod van weddenschappen aan. Als Britse bookmakers bieden ze natuurlijk alles op het gebied van voetbal aan, maar ook darts, honden- en paardenraces. Bij het wedden op voetbal zijn er uitgebreide live wedden opties.

Odds
In de grote divisies zijn de odds op een gemiddeld niveau. Op de lagere divisies worden ze door velen als matig beschouwd. Maar dat komt bij veel bookmakers voor. De uitbetaling  op voetbalwedstrijden is gemiddeld 94,7% en dat is prima.

Uitbetalingsmogelijkheden/Storten
De stortingsmogelijkheden bij Ladbrokes zijn ruim. De gebruikelijke creditcards, Ukash, Giropay, Neteller, iDeal, alle bekende opties behoren tot die mogelijkheden. In België accepteert Ladbrokes ook Ukash, Skrill, Sofort Banking en Mister Cash. De uitbetalingen gaan snel en in overleg zijn vrijwel alle betalingsmogelijkheden mogelijk.

Mobiel
Ladbrokes heeft een uitstekende en prettige app en ook een goed bespeelbare mobiele website.

Live
Ladbrokes heeft een overzichtelijke livebet centrum. Het aanbod aan live weddenschappen is ruim.

Helpdesk
De helpdesk van Ladbrokes is 24/7 beschikbaar en is op verscheidene manieren te bereiken. Je kan Ladbrokes benaderen door middel van elk denkbaar communciatiemiddel.

Voor Belgische spelers is de helpdesk te bereiken van 08:00 tot 00:00 op het nummer 0800-49659, email is help@ladbrokes.be.

Ladbrokes is erkend door de Belgische Kansspel Commissie.