Review van Tipico

Plus- en minpunten Tipico

  • €100 BONUS
  • Overzichtelijke interface
  • Uitgebreide wedmogelijkheden
  • Concurrerende odds
Pak nu de € 100 bonus

Tipico is een van origine Duits wedkantoor, in België wellicht minder bekend maar ze hebben verspreid over heel Duitsland 750 wedkantoren. Ook Tipico is uiteraard in het bezit van de vergunningen uitgegeven door de Belgische Kansspelcommissie.

Promoties
Nieuwe spelers kunnen hun storting bij Tipico gelijk verdubbelen: tot een bedrag van €100! Je speelt dus direct met €200.

Website / Lobby
De website van Tipico is heel overzichtelijk en is met name op voetbal gericht. De website onthoud je voorkeuren zodat je snel je favorieten aan de linkerkant van de site terugvindt. Helemaal linksbovenin is een zoekfunctie die ook uitstekend werkt. Niet de hele navigatie doorlopen, maar gewoon het team waar je op wil inzetten intypen.

Tipico heeft een aparte pagina voor live weddenschappen die erg overzichtelijk is. Je ziet direkt aan rode of groene randen als de odds veranderen. Ook kan je op die pagina zien welke evenementen er de komende 6 uur starten.

Odds
De odds zijn marktconform en met name op hun thuismarkt Duitsland zijn ze erg concurrerend en uitgebreid. Tipico geeft ook combinaties als ‘Team 1 wint & Speler A scoort’: erg mooi om je ROI te verhogen.

Mobiel
Tipico heeft een aparte app die je voor Android en Apple toestellen kan downloaden. De app is overzichtelijk en de weddenschappen kunnen makkelijk geplaatst worden.

Conclusie
Tipico is een bookmaker zonder franje: snel en overzichtelijk je quotes en eenvoudig inzetten. Geen pagina helemaal vol met knipperende banners maar gewoon een eenvoudig navigatiemenu. Gebruikersgemak staat voorop. De bonus is natuurlijk prima waardoor je snel met een hoger bedrag kan gaan spelen.