Samen verslaan we de bookmakers!

Review van Unibet

    Plus- en minpunten

  • €120 BONUS!
  • Uitgebreide inzetmogelijkheden
  • Goede mobiele app

Unibet is van oorsprong een Zweeds bedrijf dat in 1997 is opgericht. Ze zijn in talloze landen actief en hebben dus ook een vergunning in België weten te bemachtigen. Het is een hele grote bookmaker die met name op voetbal gericht is, maar je kan er op alle denkbare sporten inzetten.

PROFITEER NU! Stort €40 krijg €120 bij Unibet. Pak deze geweldige promotie: KLIK HIER!

Website en Lobby overzicht

De website is eerder dit jaar vernieuwd en als je hier gaat spelen doe je er goed aan vertrouwd te raken met de zoekfunctie. Deze staat prominent over bijna de hele pagina en als je begint te typen vult hij het vanzelf aan. Op deze wijze kan je heel snel bij jouw favoriete sport en team terecht komen.

Weddenschappen op voetbal zijn vaak onderverdeeld in blokken: Populairst, einde speeltijd, helft, en zo verder. Klik op de donkere kopjes om iets in en uit te laten klappen: dit scheelt je veel scroll werk.

Apps voor de mobiele telefoon
Unibet heeft diverse apps, waaronder natuurlijk eentje voor sportsbetting. Je kan via de app ook live inzetten en als je notificaties wil voor je favoriete wedstrijden kan je dat instellen. Daarnaast is er ook de BetUp app van Unibet: Je kan een wedstrijd live kijken en tegelijkertijd meerkeuze vragen beantwoorden. Je doet automatisch mee aan een leaderboard.

Bonussen en promoties
De nieuwe spelers kunnen een 200% stortingsbonus krijgen tot €80 gratis! Daarnaast heeft Unibet doorlopend promoties voor hun spelers. Ze bieden verhoogde odds aan, tussentijdse stortingsbonussen en niet goed geld terug acties. Hou je e-mail in de gaten en lees ze goed door, wie weet zit er wat voor je tussen.

Klantendienst
De help sectie van Unibet is erg uitgebreid. Je kan veel antwoorden direct vinden bij de 'veel gestelde vragen'. Kom je er niet uit kan je de live chat op de website gebruiken of bellen: je hebt dan in een paar minuten antwoord. E-mailen mag ook, maar dan kan het langer duren voor je bericht terug hebt.

PROFITEER NU! Stort €40 krijg €120 bij Unibet. Pak deze geweldige promotie: KLIK HIER!

Conclusie
Er worden zoveel weddenschappen aangeboden dat je zelden teleurgesteld zal worden. Voor de regelmatige speler is het aanbod uitstekend. Ook de promoties maken het aantrekkelijk om er te blijven spelen en via de apps kan je eenvoudig je weddenschappen plaatsen. Een prima aanbieder om in je arsenaal van bookmakers te hebben.