Samen verslaan we de bookmakers!

Relatief kleine competities zijn vaak bijzonder interessant voor voetbalweddenschappen. De Franse competitie is een pareltje. Wil jij wedden op de Ligue 1? Dan vind je via oddsvergelijker DailyOdds altijd de beste weddenschappen. De beste odds en winstgevende online weddenschappen: wij zetten ze op een rij!

Wedden op de Ligue 1
Paris Saint-Germain is de laatste jaren bijna onverslaanbaar in de Ligue 1, maar na het vertrek van Zlatan Ibrahimovic kan dit weleens omkeren. Wil je inzetten op een titel of overwinning bij een wedstrijd van outsiders als Olympique Lyon, AS Monaco, AS Saint-Etienne? Of juist eindelijk wedden op een (andere) topscorer van de Ligue 1? De beste odds en de leukste weddenschappen delen wij onophoudelijk met je!

Gokstrategie: PSG zonder Zlatan?
Check daarvoor al onze voorbeschouwingen en andere voetbalwedtips, want er zitten goudmijntjes tussen met veel value. Een gedegen gokstrategie is van groot belang, want is PSG wel zo goed als voorheen zonder Ibrahimovic? Heeft Lyon een financiële injectie gekregen waardoor niet gokken op Paris Saint-Germain, maar op Lyon of bijvoorbeeld Monaco interessant is? Blijf het volgen op DailyOdds!