Samen verslaan we de bookmakers!

Online wedden op het WK en WK-kwalificatiewedstrijden? Dat kan als geen ander via oddsvergelijker Daily Odds! Wij zetten de beste weddenschappen voor het WK 2018 en de WK-kwalificatiereeks voor je op een rij, van de beste odds tot bets met grote winkansen. Het WK wordt ook jouw speelterrein met deze winstgevende weddenschappen!

Wedden op WK 2018 in Rusland
Het eerstvolgende grote toernooi vindt plaats in Rusland, in de zomer van 2018. In aanloop daar naartoe speelt Nederland kwalificatieduels, waar je ook op kan wedden. Veel voetbalwedders gokken dat Nederland wint, van bijvoorbeeld Zweden, Bulgarije, Frankrijk, Luxenburg of Wit-Rusland. Aangezien het onder bondscoach Danny Blind niet van harte gaat, zijn de odds voor Oranje (het Nederlands elftal) aardig hoog.

Gokken op WK-kwalificatieduels Oranje
Wedden op het WK of kwalificatiewedstrijden van het Nederlands elftal brengt voordelen en nadelen met zich mee. Die brengt DailyOdds in voorbeschouwingen natuurlijk in kaart. Hierop kan je je gokstrategie ideaal aanpassen. De beste wedtips voor het WK, waardoor je echt winst kunt maken met online gokken, zijn actueel en bevatten value. Wij delen ze graag met je, zodat je kunt gokken op het WK en tegelijkertijd je inzetten kunt vermenigvuldigen dankzij Oranje!