BLOEDVORM! Andreas Pereira slaat opnieuw toe in La Liga voor 4,5 keer je inleg

BLOEDVORM! Andreas Pereira slaat opnieuw toe in La Liga voor 4,5 keer je inleg

16 feb. 2017 19:14

Een beetje geruisloos bouwde Andreas Pereira de voorbije maanden aan zijn loopbaan bij Granada CF, maar in 2017 plaatste de jonge aanvaller zich in de spotlights. In de thuiswedstrijd tegen Real Betis hoopt de huurling van Manchester United die lijn door te trekken.

Pereira mag zich al heel het seizoen lang vaste basisklant noemen bij de laagvlieger uit de Primera Division. De laatste weken loopt het gesmeerd. Zowel eind januari als begin februari stond de Braziliaanse Belg al aan het kanon in de competitie. Eén keer deed hij dat bovendien met een geniale vrije trap onder de muur. Zo krikte Pereira zijn seizoensaantal op naar 3 doelpunten.

Vrijdagavond zullen de fans ongetwijfeld een extra kaars branden voor hun jonge goudhaantje, want Granada kan de punten goed gebruiken. Het staat immers voorlaatste in de stand, met amper 13 punten. Opponent Betis bevindt zich dan weer op de 13e stek. Op zich moet dat dus een haalbare kaart zijn, zeker in eigen huis. Loodst Pereira zijn team naar veiligere oorden?

Reacties op dit nieuwsbericht
  • Nog geen posts