MoB wordt Daily Odds BookieBeaters Belgium!

MoB wordt Daily Odds BookieBeaters Belgium!

19 mrt. 2018 16:11

Mooi nieuws voor de twee snelst groeiende betting community’s van de Benelux! Masters of Betting (MoB) en Daily Odds bundelen de krachten en gaan samenwerken!

De Masters of Betting-groep bestaat nu enkele maanden en heeft een goede reputatie opgebouwd in (vooral) Vlaanderen. De tips afkomstig van beheerders en moderators pakken met grote regelmaat goed uit en hebben bij diverse betters voor mooie winst gezorgd!

In Nederland is het de Daily Odds BookieBeaters-groep die grote sprongen heeft gemaakt sinds de start in november. Dit initiatief, gestart door bookmakervergelijker Daily Odds, heeft de community inmiddels talloze succesvolle tips opgeleverd en net als in MoB is de discussie omtrent betting zeer levendig!

Omdat beide groepen het doel hebben ‘samen de bookies te verslaan’, werd het idee geopperd om samen te werken. Na enkele goede gesprekken waren de beheerders van de groepen er snel uit en de samenwerking is vanaf vandaag een feit!

Nu horen we je denken: wat gaat er dan veranderen? Om jullie zo goed mogelijk van de beste tips en acties bij bookmakers te voorzien hebben we nu een scheiding gemaakt tussen Nederland en België en dat uit zich als volgt:

  • In de Belgium-groep komen wedtips & acties voorbij van in België gereguleerde bookmakers
  • In de Netherlands-groep komen wedtips voorbij voor Nederlands betters
  • Tip van Belgische wedstrijden zullen (logischerwijs) meer in de BookieBeaters Belgium-groep voorkomen, maar het is natuurlijk niet verboden om die tips in de BookieBeaters Netherlands-groep te zetten (en vice versa)


Een ander voordeel is dat we nu nog meer prijzen kunnen weggeven in de vorm van free bets! Het doel van beide groepen blijft natuurlijk onveranderd: samen de bookies verslaan!

Meld je HIER aan voor de Daily Odds BookieBeaters Belgium (MoB)

of

Meld je HIER aan voor de Daily Odds BookieBeaters Netherlands