Samen verslaan we de bookmakers!

Bij welke bookmaker ga je spelen en waarom?

Inmiddels zijn er zo veel bookmakers dat je wellicht niet meer weet voor welke bookmaker je zou kunnen kiezen. Wij zetten een aantal zaken op een rijtje die van belang zijn bij het kiezen van de juiste bookmaker.

De lobby

Het wedden op sport moet vooral ook een aangename bezigheid zijn. Kijk dus eerst naar de lobby van de bookmaker en probeer eens een wedstrijd van jouw voorkeur te vinden. Gaat dat soepel of ben je 10 minuten bezig? Oogt het prettig als je de lobby ziet en staan de odds in een logische volgorde en overzichtelijk onder elkaar.

Goede odds
Natuurlijk is het van belang dat de odds die je krijgt bij de bookmaker goed zijn. Bekijk de wedstrijden van verschillende competities op sportweddenschap.nl en kijk of ze concurrerend zijn. Leuke lobby is mooi, maar we proberen wel geld te verdienen. Sommige bookmakers zijn gespecialiseerd op bepaalde competities, dus kijk goed naar je favoriete competities.

Soort bets
De standaard bets biedt iedereen aan, maar misschien wil je wel speciale combinaties spelen zoals vaak in onze Top Tips naar voren komen. ‘Vincent Janssen scoort de openingstreffer en AZ wint’, die bet zie je eigenlijk alleen bij 888Sport. Of goede quotes voor ‘Ajax wint & meer dan 3,5 goals’. Die bet heb je bij meerdere bookmakers, maar je zal zien dat sommigen eruit springen qua quotes. Kortom, open een wedstrijd waar jij op zou willen inzetten en kijk naar de bets die de bookmaker aanbiedt.

Bonussen en Promoties
Natuurlijk is een bonus bij een eerste storting heel erg belangrijk. Er zijn veel bookmakers die bij het openen van een account je eerste inleg verdubbelen. Eigenlijk een gegarandeerde bet op 2,00 dus. Dat is de makkelijkste value en laat die vooral niet liggen. Sportweddenschap.nl heeft altijd de laatste bonussen en beste aanbiedingen, hou de website daarom goed in de gaten.

Behalve stortingsbonussen geven bookmakers ook geregeld ‘free-bets’ weg. Je kan dan zonder riscio inzetten. Niet goed, geld terug. Pak ook de op het oog niet zo spectaculaire bonussen mee. Je eerste mobiele bet tot €10 euro risk-free bijvoorbeeld. ROI is belangrijk en dit helpt allemaal mee om je bankroll te doen groeien.