Samen verslaan we de bookmakers!

De nieuwste trend! Verdien geld met meerdere gebeurtenissen in een wedstrijd!


Dat er niet een specifieke manier is die jou als better je pensioen bezorgt dat is wel duidelijk. Er zijn net zoveel manieren om te wedden op voetbal als dat er wegen naar Rome leiden en aan ons de schone taak je de ins en outs te vertellen over elke manier en te vertellen hoe je het beste winst kan maken met die manier. In dit artikel behandelen we de laatste trend en dat is de gecombineerde bet met meerdere gebeurtenissen uit dezelfde wedstrijd!


Wat is het inzetten op meerdere gebeurtenissen in een wedstrijd?


Meerdere gebeurtenissen in een wedstrijd kiezen, kan dat dan? Als je het op de standaard manier doet, namelijk door twee bets te kiezen en deze in een combo wil spelen niet nee, echter hebben meerdere bookmakers zelf aanbod gecreëerd waardoor het wel kan!

Wanneer je op meerdere gebeurtenissen in een wedstrijd speelt, combineer je dus gebeurtenissen in een bet. De meest bekenden en veel voorkomende bets hierin zijn:

  • Home/away to win en both teams to score;
  • Home/away to win en over 2.5 goals;
  • Both teams to score en over 2.5 goals;
  • Scorecast/wincast (een bepaalde speler scoort en een bepaald team wint of een bepaalde speler scoort en de wedstrijd eindigt in een bepaalde uitslag).


Het voordeel van deze gecombineerde weddenschappen is dat de quotering vaak een stuk hoger ligt. Hierdoor is een wedstrijd van bijvoorbeeld Barcelona, dat normaliter niet een hele hoge odd heeft, toch aantrekkelijk te maken. Daarnaast is een wedstrijd die al een hoge odd heeft om te zetten tot een wedstrijd met een enorme odd.


Welke bookmakers bieden dit aan?

Betway


Bij Betway zijn er een aantal gecombineerde bets mogelijk en de Scorecast/Wincast is daar een van.  Dit is een voorbeeld van een al hoge odd, namelijk 2.37 op winst voor Liverpool tegen Manchester United, wordt nu nog aantrekkelijker met 3.50. Houd hierbij de statistieken goed in de gaten, kijk wie er regelmatig scoort en wie er de laatste wedstrijden op dreef is. Zo verdien jij je geld!
Unibet

Bij Unibet heb je net als bij BetWay de Scorecast/Wincast, maar net als bij BetWay zijn er wel meer opties. Een optie die Unibet, net als BetWay aanbiedt is onder andere de home/away team to score first and win the match. Deze bet is ideaal om te gebruiken bij een favoriet met een wat lagere quotering. Immers is het in de meeste gevallen zo dat het winnende team de eerste goal maakt, maar ook statistieken kunnen hier een interessante onderbouwing bieden.
Ladbrokes - #GetAPrice


Ladbrokes biedt de hiervoor genoemde mogelijkheden ook. Daarnaast biedt het een geheel eigen mogelijkheid om combinaties in dezelfde wedstrijd te maken, namelijk #GetAPrice. Dit zijn gecombineerde weddenschappen die spelers hebben aangevraagd. Door ze aan te vragen dwingen spelers de bookmaker er een odd aan te verbinden, ook al is de combinatie helemaal niet zo lastig soms. Kijk hier bijvoorbeeld eens naar de bet bij Ado - Ajax. De derde optie luidt meer dan 3,5 doelpunten in de wedstrijd, beide teams scoren en Ajax wint voor maar liefst 2,50. De odds op deze weddenschappen zijn meestal behoorlijk hoog en zijn een ideale mogelijkheid om wat te verdienen!
De ultieme methode: De BetFirst MultiWay!

Als de meeste bookmakers dan die opties aanbieden, wie onderscheidt zich dan? Dat is dan toch echt BetFirst! De Betsson MultiWay iis de beste manier om een gecombineerde weddenschap te spelen. Het is namelijk mogelijk om tot wel zes gebeurtenissen per wedstrijd te selecteren! Multiway+ zorgt ervoor dat je snel en eenvoudig een combi kan maken door verschillende markten op één wedstrijd te combineren: Winnaar reguliere speeltijd, 1ste en 2de helft, goals, corners, kaarten, doelpuntenmakers en specials allemaal gegroepeerd om snel je weddenschap te kunnen plaatsen.

Je ziet ze wel eens voorbij komen bij betslip monday en zoals je hieronder ziet zijn die odds niet extreem lastig bij elkaar te krijgen.

Zoek jij dus de ultieme bookmaker om je gecombineerde bet te plaatsen? Dan moet je bij BetFirst!