Samen verslaan we de bookmakers!

Wedden met Asian Handicap's

Een handicap weddenschap wil zeggen dat je een weddenschap plaatst waarbij je een ploeg op voorhand al op voorsprong of achterstand zet. De weddenschap ‘gelijkspel’ wordt uitgeschakeld middels de handicap bets.

LET OP: Er zitten verschillen per bookmaker in het soort handicap!


In onderstaand schema zie je alle mogelijke opties. De getallen tel je op de bij de werkelijke score. Het principe leggen wij uit aan de hand van de meeste bekende handicap bet. Als je van bookmaker wijzigt is het altijd verstandig om te kijken welke handicap weddenschappen zij aanbieden.

Je hebt ook de meer eenvoudigere 3-way handicap bets zoals Ladbrokes en BetFirst die bijvoorbeeld aanbieden.

Asian Handicap -1,5
Stel jij zet in op jouw team: €10 op Asian Handicap -1,5 tegen een quote van 2,50. Jouw team begint voor de bet met een achterstand van -1,5. Stel zij winnen met 1-0, dan wordt dat voor de bet een uitslag -0,5-0. Zij verliezen voor de bet dan de weddenschap. Bij een gelijkspel en verlies natuurlijk ook. Pas als jouw team met 2-0 of meer goals verschil wint krijg jij je bet uitbetaald. Wordt het 3-0, dan wint jouw team voor de bet met 1,5-0 en krijg jij je bet tegen de quote van 2,50 uitbetaald: €25.

Je kan zelfs op kwart punten gaan inzetten waarbij je delen van je inzet terug krijgt of verliest. Hieronder het volledige schema.