Clubs

Artikelen

Zoeken..

NACHTDOUBLE #11 l 3.27 keer je inzet in Brazilië en Argentinië!

Vanavond staat de 11e editie van de Nachtdouble op het programma. Voor vanavond hebben we een mooie double gevonden waar we gecombineerd 3.27 keer onze inzet voor terugkrijgen. Om 00:00 trapt Soias af tegen Santos, waarna 10 minuten later Gimnasia Jujuy en Belgrano aftrappen in Argentinië. Wij hebben weer een mooie double klaarstaan!

De nachtdouble wordt dus afgetrapt in Brazilië. Om 00:00 trappen Goias en Santos af voor een wedstrijd in de 6e speelronde van de Braziliaanse Serie A. Santos staat na 5 speelrondes op de 3e plaats en wist 10 keer te scoren. Goias staat daarentegen na 5 speelrondes op de 16e plaats en kreeg in 5 wedstrijden al 9 tegendoelpunten. Santos scoorde in de laatste 6 wedstrijden en het scoorde voor het laatst níét tegen Goias in 2009. Voor 1.32 keer onze inzet nemen wij hem mee in onze double.

Speel mee

10 minuten later trappen Gimnasia Jujuy en Belgrano af voor een wedstrijd in de 15e speelronde van de Argentijnse Primera Nacional. De uitploeg van vannacht staat op de 1e plaats en wist in 13 wedstrijden 34 punten te verzamelen. Omdat de ploeg al 7 wedstrijden ongeslagen is, en de tegenstander 3 van de laatste 5 wedstrijden verloor, zetten wij in op een overwinning van Belgrano. De odd van maar liefst 2.48 moeten wij wel meenemen in onze nachtdouble.

Geschreven door: DaanDO