Geen resultaten
Clubs

Artikelen

Zoeken..

ODD VAN DE DAG #104 l Hoge odd voor ploeg die nog nooit verloor van deze tegenstander!

Voor de 104e editie van de odd van de dag reizen we af naar Portugal. Om 19:00 wordt een wedstrijd gespeeld in de Liga Portugal, die tussen Arouca en Gil Vicente FC. De eerstgenoemde ploeg doet het in eigen huis erg goed en weet vaak van de tegenstander van vanavond te winnen. Lukt dat vanavond wederom? Dan krijgen wij maar liefst 2.60 keer onze inzet terug. Klik hier en de odd van de dag belandt direct in je betslip!

Statistieken en vorm

Arouca heeft een redelijke oefencampagne achter de rug. De ploeg verloor de eerste wedstrijd met 3-2 van Benfica, speelde daarna met 0-0 gelijk tegen Chaves en wist de reeks af te sluiten met een 2-1 overwinning op Paris 13 Atl. Er zat een stijgende lijn in de resultaten, maar favoriet tegen Benfica was het allesbehalve. Al na 8 minuten stond de ploeg op achterstand en een rode kaart voor Quaresma enkele minuten na de 2-0 werkte ook niet mee. Uiteindelijk werd er met 4-0 verloren. Net zoals de ploeg zich in de vriendschappelijke reeks goed herpakte, denken wij dat Arouca dat vanavond ook gaat doen. De ploeg verloor immers nog nooit van Gil Vicente. Wij denken dat Gil Vicente FC een goede tegenstander is voor de thuisploeg om zich te herpakken en de eerste 3 punten van het seizoen binnen te halen.

Gil Vicente FC heeft een goede oefenreeks achter de rug. Er werden 2 wedstrijden gewonnen, 1 eindigde in een gelijkspel. De ploeg speelde Conference League-kwalificatie tegen Riga (5-1 winst over 2 wedstrijden) en wist 1-0 te winnen in de competitie van FC Pacos de Ferreira. Toch denken wij, omdat Gil Vicente nog nóóit van Arouca won, dat Arouca deze wedstrijd ‘gewoon’ weer wint.