ACTIE! Verhoogde odd voor Feyenoord-zege: pak 65(!) keer je inzet!

ACTIE! Verhoogde odd voor Feyenoord-zege: pak 65(!) keer je inzet!

20 Feb 2019 12:47

Feyenoord kan de titelrace weer helemaal open gooien als het zondag van PSV wint. De Rotterdammers zijn tot nu toe de enige ploeg die dit seizoen wisten te winnen van de Eindhovenaren. Lukt dat zondag weer? Dan pak je als nieuwe speler 65(!) keer je inzet bij Mr Green!

VERHOOGDE ODD! Feyenoord wint van PSV: nu 65(!) keer je inzet! KLIK HIER!

Het weer is makkelijker te voorspellen dan Feyenoord. De ploeg van Giovanni van Bronckhorst wisselt goede prestaties in hoog tempo af met matige optredens, maar het lijkt erop dat de Rotterdammers zich in topduels telkens van hun beste kant laten zien. Uit bij Ajax werd verloren, vooral door de domme rode kaart van Jeremiah St. Juste, maar PSV en Ajax werden thuis wel verslagen (2-1 en 6-2). 

We mogen dus weer een volledig gemotiveerd Feyenoord verwachten, wanneer de ploeg tegen PSV aantreedt in het Philips Stadion. De kritiek na het 1-0 verlies bij FC Groningen was niet mals, dus de spelers zullen gebrand zijn om aan te tonen dat ze wel degelijk meer in hun mars hebben. En dat komt mooi uit, want bij Mr Green is er nu een bizar verhoogde odd voor nieuwe spelers: 65,00 keer je inzet als Feyenoord wint!

Op deze verhoogde odd kan je maximaal €1 inzetten, dus een groot bedrsag verliezen zal je niet gebeuren. De winst die je pakt als Feyenoord wint is bovendien 'cash', en hoef je dus niet nog eens rond te spelen!

Hoe werkt het?
1. 
Maak via één van de links in het artikel een account aan
2. Selecteer de normale odd 'Feyenoord wint'
3. €1 van je inzet kan je tegen de verhoogde odd (65,00) spelen
4. Wint Feyenoord? Dan krijg je de winst 'cash' op je account, zonder bonusvoorwaarden!

VERHOOGDE ODD! Feyenoord wint van PSV: nu 65(!) keer je inzet! KLIK HIER!