BEKERFINALE! Feyenoord wint van AZ voor 25(!) keer je inzet!

BEKERFINALE! Feyenoord wint van AZ voor 25(!) keer je inzet!

19 Apr 2018 13:38

De finale van de KNVB Beker tussen Feyenoord en AZ wordt komende zondag gespeeld! En de odd op een Rotterdamse zege (binnen 90 minuten) is nu verhoogd van 2,16 naar 25,00(!) keer je inzet!

SPEEL MEE! Feyenoord wint van AZ voor 25,00 keer je inzet! KLIK HIER!

Voor Feyenoord zit het Eredivisie-seizoen er eigenlijk al een tijdje op. De ploeg van Giovanni van Bronckhorst kijkt al weken reikhalzend uit naar de bekerfinale, die traditiegetrouw ook nog in de eigen Kuip gespeeld wordt. Tegenstander AZ is geen eenvoudige laatste horde, al spreke de statistieken ruimschoots in het voordeel van de Rotterdammers.

Bij AZ, dat toch leuk voetbal speelt, raakt men namelijk behoorlijk in de war zodra er tegen een topclub wordt gespeeld. Dit seizoen verloren de Alkmaarders namelijk ALLE confrontaties met de traditionele top 3. Meest recent was de nederlaag tegen PSV, toen AZ een 2-0 voorsprong verspeelde en met lege handen achter bleef. Dit seizoen was Feyenoord dus ook al tweemaal te sterk: in De Kuip won Feyenoord met 2-1 en in Alkmaar werd het zelfs 0-4!

De actie van bookmaker Mr Green is dan ook uitstekend! Nieuwe spelers krijgen namelijk niet de normale 2,16 maar liefst 25(!) keer de inzet bij winst Feyenoord in reguliere speeltijd. Dit betekent een stijging van ruim 1000%. Je kan maximaal 1 inzetten tegen deze odd, dus je loopt geen risico om een groot bedrag te verliezen! Gezien de vorm van Feyenoord en de resultaten van AZ tegen topclubs weten we genoeg: we spelen mee!

Matchfacts:

  • Feyenoord won de laatste 6(!) duels op rij
  • AZ verloor 2 van de laatste 6 duels (tegen Feyenoord en PSV)
  • Feyenoord won de laatste 5 duels van AZ
  • Feyenoord speelt 'thuis' in De Kuip


SPEEL MEE! Feyenoord wint van AZ voor 25,00 keer je inzet! KLIK HIER!

Hoe Speel Je Mee?
1. 
Klik op één van de links en maak een account aan bij de bookmaker
2. Stort een bedrag en speel de normale odd 'Barcelona wint' (1,52)
3. €1 van je inleg wordt verhoogd naar een odd van 25,00
4. Na de wedstrijd krijg je de winst 'in cash' op je account, zonder bonusvoorwaarden!