BIZAR! Bookie verhoogt odd op Ajax naar 50(!) tegen NAC!

BIZAR! Bookie verhoogt odd op Ajax naar 50(!) tegen NAC!

15 Feb 2019 13:14

Ajax liet deze week weer zien dat het wel degelijk kan voetballen. Na matige tot dramatische wedstrijden tegen sc Heerenveen, Feyenoord en Heracles werd tegen Real Madrid een goede wedstrijd op de mat gelegd, ondanks een 1-2 nederlaag. De thuiswedstrijd tegen NAC moet dan ook geen probleem zijn en bij Betsson kan je het best op een overwinning van Ajax spelen. Je krijgt er namelijk 50(!) keer je inzet voor terug!

VERHOOGDE ODD! Ajax wint van NAC: pak 50(!) keer je inzet! KLIK HIER!

Voor nieuwe spelers heeft Betsson dus een heel mooie actie klaar staan. Je krijgt nu niet 1,04 maar 50,00(!) keer je inzet voor een overwinning van Ajax. Op deze promotie-odd kan je maximaal €1 inzetten en je winst wordt uitbetaald in bonusgeld.

Je zal dit dus nog wel even moeten rondspelen (6x tegen 1,80 of hoger) maar daar helpen we je bij Daily Odds graag bij! Door bijvoorbeeld de Daily Double mee te spelen, die elke dag een odd van ongeveer 2,00 heeft, ben je er binnen een week!

Waarom Betsson?
Betsson is een wat minder bekende bookie dan bijvoorbeeld Toto, Unibet of LeoVegas. Toch is het Zweedse Betsson wereldwijd een enorm grote speler en is het ook eigenaar van bijvoorbeeld Betsafe en Kroon Casino. In die zin is Betsson dus een betrouwbare bookmaker, want ook hebben ze een beursnotering aan de NASDAQ Stockholm.

Allemaal leuk en aardig, belangrijker is natuurlijk de game-experience bij Betsson zelf. Naast de wekelijkse odds boosts op diverse rijtjes kan je er ook via de BetBuilder spelen. Dat betekent dat je zelf de mogelijkheid hebt om meerdere bets in één wedstrijd samen te spelen. Denk je bijvoorbeeld dat er Over 10,5 corners vallen én dat een bepaalde speler van NAC een kaart krijgt? Dan kan je via de BetBuilder een mooie hoge odd krijgen!

VERHOOGDE ODD! Ajax wint van NAC: pak 50(!) keer je inzet! KLIK HIER!

Hoe speel je mee? 
1. Maak via één van de links in het artikel een account aan
2. Stort een bedrag en zet in op 'Ajax wint'
3. Vink de profit boost aan 
4. Wint Ajax? Dan krijg je de winst als bonusgeld op je account