CLÁSICO! Barça verslaat Real: nu voor 20(!) keer je inzet!

CLÁSICO! Barça verslaat Real: nu voor 20(!) keer je inzet!

3 May 2018 12:55

De wedstrijd der wedstrijden staat zondag op het programma: Barcelona - Real Madrid! En ondanks dat Barcelona al kampioen is, willen de Catalanen in eigen huis natuurlijk de aartsrivaal uit Madrid te kijk zetten!

SPEEL MEE! 20 keer je inzet als Barcelona van Real Madrid wint! KLIK HIER!

Barcelona kroonde zich afgelopen zondag tot kampioen van Spanje door Deportivo la Coruña met 4-2 te verslaan. Uiteraard was het Lionel Messi die de aandacht opeiste met drie goals, zoals de Argentijn het gehele seizoen al een ongekend hoog niveau laat zien. En uiteraard wil Messi tegen De Koninklijke laten zien dat hij de beste is. 

Want ondanks dat La Liga al beslist is, zullen de Catalanen vol gemotiveerd zijn om het thuisduel te winnen. Real Madrid plaatste zich afgelopen week voor de Champions League-finale en de Madrilenen koketteren daar natuurlijk mee. Barcelona zal dan ook niets liever willen dan in het eigen Camp Nou de rivaal vernederen. Daarbij bestaat de kans dat Real-trainer Zinédine Zidane enkele basiskrachten spaart, aangezien de focus vol op de eindstrijd van het miljoenenbal.

Bij bookmaker LeoVegas is de odd voor 'Barcelona wint' voor nieuwe spelers nu verhoogd van 1,73 naar 20,00 keer je inzet! Je kan met deze actie geen groot bedrag verliezen, want de maximale inzet is €1. Het enige dat je moet doen is een account aanmaken bij LeoVegas, een bedrag storten en inzetten op 'Barcelona wint'. De normale odd wordt dan automatisch verhoogd naar de promo-odd.

Matchfacts:

  • Barcelona verloor nog niet in La Liga dit seizoen
  • Barcelona verloor  in september 2016 voor het laatst thuis in La Liga
  • Real Madrid verloor dit seizoen 2 keer een Liga-uitduel: beide keren in Catalonië (Espanyol en Girona)
  • Eerder dit seizoen won Barcelona met 3-0 bij Real Madrid

SPEEL MEE! 20 keer je inzet als Barcelona van Real Madrid wint! KLIK HIER!

Hoe Speel Je Mee?
1.
Klik op één van de links en maak een account aan bij de bookmaker
2. Stort een bedrag en zet in op de normale odd 'Barcelona wint'
3.
€1 van je inzet gaat tegen de promo-odd van 20,00
4. Na de wedstrijd krijg je de winst 'in cash' op je account!