CUPFIGHTERS! Utrecht verslaat Feyenoord: nu 61(!) keer je inzet!

CUPFIGHTERS! Utrecht verslaat Feyenoord: nu 61(!) keer je inzet!

18 Dec 2018 14:36

Dé kraker in de achtste finales van de KNVB Beker gaat tussen Feyenoord en FC Utrecht. Als de Domstedelingen winnen, pak je als nieuwe speler bij Mr Green liefst 61(!) keer je inzet!

VERHOOGDE ODD! Utrecht wint van Feyenoord voor 61 keer je inzet! KLIK HIER!

Feyenoord leek onlangs aan te haken in de titelstrijd met een knappe 2-1 zege op koploper PSV, maar afgelopen zondag verloren de Rotterdammers in eigen huis met 2-0 van Fortuna Sittard. Een nogal verrassende uitslag, maar het blijkt het niveau snel daalt zodra er een aantal vaste krachten ontbreekt.

Zo waren Nicolai Jörgensen, Jenst Toornstra, Eric Botteghin en Jeremiah St. Juste niet van de partij en halverwege viel Jordy Clasie ook nog uit. Komende donderdag wacht met Utrecht een lastige tegenstander, dus het is de vraag of Feyenoord op tijd hersteld is van de nederlaag én de blessures.

Bookmaker Mr Green heeft de odd op 'Utrecht wint' in elk geval verhoogd naar liefst 61(!) keer je inzet! Deze actie is voor nieuwe spelers en je kan maximaal €1 inzetten. Dat levert dus toch een bedrag van €61 op als de Domstedelingen winnen en dit bedrag is bovendien zónder bonusvoorwaarden!

Hoe werkt het?
1. 
Maak via één van de links een account aan bij Mr Green
2. Stort een bedrag en speel de normale odd 'Utrecht wint'
3. €1 van je inzet gaat tegen de promo-odd van 61,00
4. Wint Utrecht? Dan krijg je €61 op je account, plus wat je eventueel extra hebt ingezet (tegen de normale odd) 

VERHOOGDE ODD! Utrecht wint van Feyenoord voor 61 keer je inzet! KLIK HIER!