Spela på högoddsaren IF Elfsborg (21.00) när de tar emot de svenska mästarna Malmö FF i årets Allsvenska premiär!

Spela på högoddsaren IF Elfsborg (21.00) när de tar emot de svenska mästarna Malmö FF i årets Allsvenska premiär!

31 Mar 2018 11:11

Elfsborg slutade på åttonde plats i fjolårets Allsvenskan, men Jimmy Thelin har fått ordning på sina mannar inför årets säsong och de lär säkerligen vilja visa redan i premiären att de är att räkna med. Finns det då ett bättre tillfälle att visa detta än att slå de regerande mästarna Malmö FF i första omgången?

SPELTIPS: IF Elfsborg mot Malmö FF SPECIALARE, 21 gånger pengarna vid spel på Elfsborg!

Elfsborg har jobbat hårt med att förbättra sitt defensiva spel efter föregående säsong och tränare Jimmy Thelin med följe lär förmodligen ställa höga krav på lagets insatser på plan. Att möta Malmö FF i första omgången är ett rejält prov att sig an och detta kan sätta tonen för huruvida Elfsborg är att räkna med eller inte i årets Allsvenskan.

Defensiven var helt klart en lagdel som behövde förbättras och rustas upp inför 2018. Offensiven såg bra ut under föregående säsong och förhoppningen är att årets upplaga av Elfsborg finner en balans mellan offensiv och defensiv. Många av de tongivande spelarna, såsom assistkungen 2017 Simon Lundevall, har stannat kvar i truppen och Elfsborg har dessutom förstärkts med bland annat återvändaren Stefan Ishizaki.

Just Ishizaki kan mycket väl vara en viktig faktor för Elfsborgs insatser i Allsvenskan 2018. Han är en välkänd profil bland Allsvenskans följare och många känner till honom som en smart spelare med en väldigt fin frisparksfot. Kan Ishizaki måhända göra en Rosenberg och ta sitt Elfsborg till toppen? Det finns mycket som talar för det.

SPELTIPS: IF Elfsborg mot Malmö FF SPECIALARE, 21 gånger pengarna vid spel på Elfsborg!

MATCHFAKTA:

  • Jimmy Thelin. Ny tränare, nya möjligheter, och Jimmy har stora planer för Elfsborg.
  • Fjolårets assistkung Simon Lundevall gjorde en mycket fin insats i genrepet mot Halmstad BK och behåller förhoppningsvis formen inför mötet med Malmö FF.
  • Stefan Ishizakis återkomst. En smart spelare som kan göra skillnad på planen.
  • Defensiven har varit ett stort problem för Elfsborg. Har de lyckats täppa till hålen och räcker detta mot de regerande mästarna Malmö FF?