FREE BET! Speel €10 pre-match, krijg €10 GRATIS tijdens de WK-finale!

FREE BET! Speel €10 pre-match, krijg €10 GRATIS tijdens de WK-finale!

12 Jul 2018 09:07

De WK-finale gaat zondag tussen Frankrijk en Kroatië! Bookmaker Betsson pakt in aanloop naar dit spektakel uit met een TOPACTIE! Zet €10 in voor de finale en krijg een Free Bet van €10 om LIVE te spelen tijdens de wedstrijd!

FREE BET! Speel €10 pre-match, krijg €10 GRATIS tijdens de WK-finale!

Het slot van een zinderend WK nadert! Frankrijk en Kroatië gaan zondag bepalen wie Duitsland opvolgt als wereldkampioen voetbal. Les Bleus zijn natuurlijk favoriet, maar de Kroaten hebben met hun passie en strijdlust laten zien dat ze niet makkelijk te verslaan zijn. Zondag om 17:00 uur is het zover en kijkt de hele wereld mee!

Via bookmaker Betsson kan je deze wedstrijd nóg interessanter maken, want als je nu €10 inzet op een pre-match weddenschap (minimale odd 1,50), krijg je van de bookie een €10 Free Bet om live in te zetten tijdens de finale! Het enige dat je moet doen is een account maken bij Betsson, maar ook spelers die al een account hebben mogen aan deze actie meedoen!

ALTIJD WINST met deze actie!
Een veilige tactiek bij deze weddenschap is om bijvoorbeeld op Frankijk in te zetten als winnaar (1,95) en dat je tijdens de wedstrijd bijvoorbeeld Kroatië of gelijkspel zet (odd momenteel 1,91, maar gaat tijdens de wedstrijd wellicht omhoog). Zodoende maak je dus ALTIJD WINST! De winst die je met je Free Bet pakt, moet je nog wel één keer rondspelen, maar slechts tegen een odd van minimaal 1,50 dus dat is goed te doen!

Maar je kan natuurlijk ook meer risico nemen door op 'Mbappé to Score' in te zetten (odd 3,00). Je Free Bet kan je vervolgens tijdens de wedstrijd inzetten op 'Griezmann to Score' zetten tegen een odd van 2,70. Als één van deze spitsen scoort pak je al een lekkere winst, en als ze allebei doel treffen ben je spekkoper!

Hoe werkt het?
1. Klik op één van de links in het artikel om mee te spelen
2. Zet vóór 15 juli, 17:00 uur €10 op Frankrijk - Kroatië (min. odd 1,50)
3. Tijdens de finale selecteer je een live-bet en vink je de blauwe tickbox aan
4. Je krijgt maximaal 1 Free Bet van €10 per persoon
5. De winst uit je Free Bet hoef je slechts één keer rond te spelen (min. odd 1,50)

FREE BET! Speel €10 pre-match, krijg €10 GRATIS tijdens de WK-finale!