HALA MADRID! Real deelt tik uit in Clásico: nu 50(!) keer je inzet!

HALA MADRID! Real deelt tik uit in Clásico: nu 50(!) keer je inzet!

4 Feb 2019 15:34

De wedstrijd tussen Barcelona en Real Madrid is misschien wel de mooiste wedstrijd ter wereld. Komende woensdag treffen de Spaanse grootmachten elkaar in Camp Nou en nieuwe spelers krijgen bij Mr Green een schitterende odd: 50,00 keer je inzet als Real wint!

VERHOOGDE ODD! 50 keer je inzet als Real van Barça wint! KLIK HIER!

Real Madrid heeft een slechte periode gekend, maar lijkt daar nu weer helemaal bovenop: de laatste vier duels op rij werden gewonnen! Net als in de laatste jaren geraakt de ploeg precies op tijd in vorm als de Champions League in de belangrijkste fase komt. Echter voordat het zover is wacht er een dubbele ontmoeting met aartsrivaal Barcelona in de Copa del Rey!

En bij bookmaker Mr Green kan je nu meespelen met een zege van Real Madrid voor 50,00 keer je inzet! Deze actie is voor nieuwe spelers en je kan maximaal €1 inzetten op de verhoogde odd. De winst die je pakt is echter zónder bonusvoorwaarden!

Maar dat is nog niet alles, want als je je eerste €20 bij deze bookmaker hebt gespeeld, krijg je ook nog eens 2 Free Bets van €25. Dubbel uitpakken dus!

Hoe werkt het?
1. Maak via één van de links een account aan bij Mr Green
2. Stort een bedrag en speel de bet 'Real Madrid wint'
3. €1 van je inzet gaat tegen de odd van 50,00
4. Wint Real? Dan krijg je €50 op je account zonder bonusvoorwaarden!

VERHOOGDE ODD! 50 keer je inzet als Real van Barça wint! KLIK HIER!