HET IS TIJD! Verstappen wint GP Frankrijk: verhoogd naar 51(!) keer je inzet!

HET IS TIJD! Verstappen wint GP Frankrijk: verhoogd naar 51(!) keer je inzet!

21 Jun 2018 09:10

Max Verstappen staat al weer voor zijn achtste Grand Prix van dit seizoen! Na zijn podiumplek in Canada gaat Onze Max uiteraard proberen de lijn door te zetten in Le Castellet!

SPEEL MEE! GP-winst Verstappen nu verhoogd naar 51(!) keer je inzet! KLIK HIER!

Verstappen pakte tot nu toe 50 punten en staat daarmee op de zesde plaats in het WK-klassement. Zijn achterstand op rijders als Sebastian Vettel, Lewis Hamilton en teamgenoot Daniel Ricciardo heeft vooral te maken met de drie keer dat Verstappen niet wist te finishen. Die tijd lijkt echter achter de rug, want de laatste drie races kwam hij over de finish en wist hij tweemaal zelfs als derde te eindigen!

De Nederlandse coureur is dan ook op de goede weg en voor de Grand Prix van Frankrijk is er nu een speciale actie beschikbaar! Nieuwe spelers krijgen bij Mr Green namelijk niet de normale 6,50 maar liefst 51,00 (!) keer de inzet bij een overwinning van Verstappen! Gezien de vorm van Verstappen een mooie kans om een mooi bedrag te pakken! Je kan bij deze actie maximaal €1 inzetten tegen de odd van 51,00 dus een groot bedrag hierop verliezen is uitgesloten!

Hoe speel je mee?
1. 
Maak via één van de links in dit artikel een account aan
2. Stort een bedrag en zet in op 'Verstappen wint GP Frankrijk'
3. €1 van je inzet wordt tegen de odd van 51,00 gespeeld
4. Na de wedstrijd krijg je de winst 'in cash' op he account, zonder bonusvoorwaarden!

SPEEL MEE! GP-winst Verstappen nu verhoogd naar 51(!) keer je inzet! KLIK HIER!