Spela på storsatsande AIK (17.00) när de besöker Malmö FF i Allsvenskans andra omgång

Spela på storsatsande AIK (17.00) när de besöker Malmö FF i Allsvenskans andra omgång

5 Apr 2018 21:14

På 888sports hittar du just nu grymma odds vid spel på AIK när de möter Malmö FF i Allsvenskan. Vid spel på AIK har du möjlighet att vinna hela 17 gånger pengarna. Malmö, de regerande mästarna, är starka på hemmaplan men ett AIK som värvat tungt och smart inför säsongen kan med Rikard Norlings taktiska kunnande säkerligen skaka de svenska mästarna.

SPELTIPS: Malmö FF mot AIK, 17 gånger pengarna vid spel på AIK!

Experterna håller AIK som Malmös främsta utmanare om guldet. AIK har på pappret tunga namn och en bredd i truppen som kanske till och med Malmö avundas. Nabil Bahoui drar återigen på sig AIK-tröjan efter en utlandssejour och nyligen blev det även känt att Alex Milosevic förstärker backlinjen inför årets säsong.

AIK ställdes inför nykomlingen Dalkurd FF i premiären och kammade hem tre poäng genom mål av Robert Lundström och inhopparen Anton Salétros. En premiärseger som kan ge AIK det självförtroende de behöver inför ett möte med Malmö efter att dessförinnan ha genomgått mindre lyckade insatser mot derbyrivalen Djurgården och Helsingborg IF.

AIK har, som tidigare nämnt, en stark trupp i år men ännu inte levt upp till förväntningarna. Dock finner man många nya ansikten i truppen och det kan betyda att AIK har en formkurva som väntar runt hörnet när laget har spelat ihop sig. En vinst mot Malmö FF skulle definitivt betyda förhöjt självförtroende för Stockholmslaget och markera för övriga Sverige att de verkligen är det lag som ska utmana om guldet. På 888sports hittar du bra odds vid spel på AIK, och du har möjlighet att vinna hela 17 gånger pengarna.

SPELTIPS: Malmö FF mot AIK, 17 gånger pengarna vid spel på AIK!

MATCHFAKTA:

  • Nabil Bahoui presterade bra vid sitt inhopp mot Dalkurd FF. Får han chansen från start kan han säkerligen skapa oreda i Malmöförsvaret.
  • AIK visade upp fin defensiv i premiärmatchen. Försvaret blir extra viktigt när man möter Malmö på hemmaplan.
  • Alex Milosevic var en bidragande orsak till det fina försvarsspelet. Han kan bara bli bättre i årets Allsvenskan.
  • Trots duktiga offensiva spelare hittade AIK inte sin högstanivå i matchen mot Dalkurd FF. Mot Malmö gäller det att hitta det offensiva spelet.