Superodds (11.00) på svenska mästarna Malmö FF när de möter storsatsande AIK i Allsvenskans andra omgång

Superodds (11.00) på svenska mästarna Malmö FF när de möter storsatsande AIK i Allsvenskans andra omgång

5 Apr 2018 21:30

Malmö FF möter storsatsande AIK som värvat tungt inför årets Allsvenskan. Experterna håller AIK som Malmös främsta utmanare om guldet vilket innebär att det blir en stor prövning för de regerande mästarna Malmö FF. På 888sports hittar du de bästa oddsen inför Allsvenskans andra omgång.

SPELTIPS: Malmö FF mot AIK, 11 gånger pengarna vid spel på Malmö FF!

Malmö FF levde upp till förväntningarna i premiären mot Elfsborg och vann med 1-2 efter en delikatess av Mattias Svanberg och mål av Arnór Ingvi Traustason. Malmö tar nu emot storsatsande AIK på hemmaplan i säsongens andra omgång. AIK har gjort tunga nyförvärv inför säsongen men har hittills inte imponerat trots premiärvinsten mot Dalkurd FF.

Malmö visade upp en taktisk överlägsenhet mot IF Elfsborg i första halvlek och kombinerat med stödet på hemmaplan kan man bara förvänta sig att vinst gäller i mötet mot AIK. Mycket talar alltså för att Malmö kammar hem tre poäng, och med superodds på 888sport har du möjlighet att vinna hela 11 gånger pengarna vid spel på Malmö FF.

Rikard Norling, huvudtränare för AIK idag, är ett bekant ansikte för Malmölaget där han var tränare mellan 2011 och 2013, med bland annat ett SM-guld 2013. Den stora frågan är om Rikard Norling kan rucka på sitt gamla lag med några väl dolda taktiska knep. Eller, är Malmö FF alldeles för starka oavsett vilken taktik Rikard Norling och AIK tar till? Det blir onekligen en spännande match mellan två storlag i Allsvenskans andra omgång.

SPELTIPS: Malmö FF mot AIK, 11 gånger pengarna vid spel på Malmö FF!

MATCHFAKTA:

  • Mattias Svanberg har inlett säsongen starkt och vill säkert visa fansen att han kan stänka in pärlor mot AIK också.
  • Hemmastödet på Malmö är väldigt starkt och atmosfären på Stadion är en av Allsvenskans bästa.
  • Bachirou visade hur viktig han är på det centrala mittfältet och är med största sannolikhet en nyckelspelare i matchen mot AIK.
  • Rikard Norling är en taktiskt kunnig tränare och har erfarenhet av träna Malmölaget. Han har förmodligen tänkt ut en matchplan speciellt anpassad för Malmö FF.