PROMOTIE! Ajax wint van Benfica: nu voor 30(!) keer je inzet!

PROMOTIE! Ajax wint van Benfica: nu voor 30(!) keer je inzet!

6 Nov 2018 13:27

Ajax kan zich woensdagavond plaatsen voor de achtste finales van de Champions League. Bij winst op Benfica is het een feit en bookmaker Mr Green geeft ook nog eens 30(!) keer je inzet bij een zege van de Amsterdammers!

PROMOTIE! Ajax verslaat Benfica: pak 30(!) keer je inzet! KLIK HIER!

Het is al weer dertien jaar geleden dat Ajax zich wist te plaatsen voor de knock-outfase van de Champions League, maar de tijden zijn veranderd in Amsterdam. De selectie is sterker dan ooit en de ploeg van Erik ten Hag staat na drie wedstrijden op een (gedeelde) eerste plaats in groep E. Twee zeges en een gelijkspel geven Ajax een uitstekende uitgangspositie en woensdag wacht de uitwedstrijd bij Benfica.

De Portugese kampioen werd in Amsterdam al met 1-0 verslagen en sindsdien is men de weg volledig kwijt. Comeptitieduels met middenmoters Moreirense (1-3) en Belenenses (2-0) gingen verloren, wat betekent dat Benfica de laatste 3 duels op rij verloor! In de Champions League won de ploeg alleen van AEK Athene (2-3). Bij verlies is het waarschijnlijk over en sluiten voor trainer Rui Vitória en zijn manschappen.

Ajax heeft dus uitstekende papieren voor het treffen met Benfica en bookmaker Mr Green geeft nieuwe spelers 30(!) keer de inzet bij een zege van Ajax! Je kan maximaal €1 inzetten op deze odd, dus je loopt geen risico om een groot bedrag te verliezen. Het mooie is ook nog dat je winst in 'cash' wordt uitbetaald, en je dit dus niet meer hoeft rond te spelen! 

Hoe speel je mee?
1. Klik op één van de links in het artikel en maak een account aan
2. Stort een bedrag en zet in op de normale odd 'Ajax wint' 
3. €1 gaat tegen de promo-odd van 30,00, je eventuele extra inzet tegen de normale odd
4. Wint Ajax? Dan krijg je na de wedstrijd €30,- op je account, plus evt. extra winst