PROMOTIE! Duivels hoge odd op Belgische zege: pak 40(!) keer je inzet!

PROMOTIE! Duivels hoge odd op Belgische zege: pak 40(!) keer je inzet!

10 Oct 2018 08:09

De Rode Duivels hebben de opgaande lijn na het WK weten door te trekken en komen nu Zwitserland tegen in de UEFA Nations League. Bookmaker Betway heeft een bizar goede promotie voor dit duel: €40 winnen met slechts €1 inzet als België wint!

PROMOTIE! Pak €40 met slechts €1 inzet als België wint! KLIK HIER!

België heeft cijfers waarvan je stijl achterover slaat! De ploeg van bondscoach Roberto Martínez werd op het WK met 1-0 verslagen door latere WK-winnaar Frankrijk, maar verder is de ploeg ongeslagen sinds de nederlaag tegen Spanje in september 2016. Liefst 22 zeges en 5 remises boekten De Rode Duivels sindsdien, met helaas dus die verloren halve finale tegen Les Bleus ertussen. 

Ook na het WK bleef België winnen, met zeges op Schotland (0-4) en IJsland (0-3). Het gemis van sterspeler Kevin De Bruyne wordt dus momenteel moeiteloos opgevangen en de Duivels kunnen tegen Zwitserland de koppositie pakken in groep 2 van de Nations League. Bij winst is dat een feit, aangezien de Zwitsers momenteel betere doelcijfers hebben. Maar een zege van België levert nu ook nog eens 40,00 keer je inzet op bij Betway!

Nieuwe spelers krijgen namelijk de kans om €1 in te zetten en €40 te winnen als Zwitserland verslagen wordt! Het enige dat je moet doen is een account aanmaken bij Betway, een bedrag storten en vervolgens €1 in te zetten op België wint! De winst krijg je vervolgens uitbetaald in Free Bets, dus je hoeft dat slechts één keer rond te spelen!

In eigen huis is België in elk geval nauwelijks te kloppen, want na het verlies tegen Spanje werd er niet meer verloren op eigen bodem. En Zwitserland is juist buiten de eigen grenzen erg kwetsbaar. De laatste 5 uitduels leverden slechts 2 zuinige zeges op (1-0 tegen Griekenland en Noord-Ierland). Het WK meegerekend werden er slechts 1 zege geboekt buiten Zwitserland in de laatste 5 duels. Deze actie meespelen is dus een vrij logische keuze als je naar de stats kijkt!

Matchfacts:

  • België won 9 van de laatste 10 duels
  • België is al 12 thuisduels ongeslagen (9 winst, 3 gelijk)
  • België verloor sinds 1983(!) niet meer van Zwitserland (2 winst, 1 gelijk)
  • Zwitserland won slechts 2 van de laatste 6 duels
  • Zwitserland won slechts 1 van de laatste 6 uitduels (WK meegerekend)


PROMOTIE! Pak €40 met slechts €1 inzet als België wint! KLIK HIER!