PROMOTIE! Herboren Feyenoord wint weer: verhoogd naar 10(!) keer je inzet!

PROMOTIE! Herboren Feyenoord wint weer: verhoogd naar 10(!) keer je inzet!

31 Jan 2019 15:22

Het was een héérlijke week voor de supporters van Feyenoord. Aartsrivaal Ajax werd met liefst 6-2 verslagen in een memorabele Klassieker en komende zondag wacht stadgenoot Excelsior. De odd op een zege voor Feyenoord is nu verhoogd naar 10(!) keer je inzet!

VERHOOGDE ODD! Feyenoord wint van Excelsior nu voor 10(!) keer je inzet! KLIK HIER!

Velen vreesden een afstraffing tegen Ajax, maar het omgekeerde gebeurde! Ajax werd in De Kuip van het kastje naar de muur gestuurd en men zal nog jaren over deze 6-2 napraten. Voor Feyenoord zelf staat er zondag echter weer een nieuwe wedstrijd op het programma, want buurjongetje Excelsior wacht.

De wedstrijd wordt gespeeld op Woudestein en daar heeft Feyenoord meestal weinig moeite. Ja, die ene keer dat de ploeg van Giovanni van Bronckhorst kampioen kon worden werd met 3-0 verloren, maar van de laatste 5 duels in Kralingen won Feyenoord er 4.

Bookmaker Betsson heeft de odd op een zege voor Feyenoord verhoogd naar 10,00 voor nieuwe spelers! De maximale inzet op deze odd is €5 dus je kan een lekker bedrag van €50 pakken als de club uit Rotterdam-Zuid zondag de baas is!

Hoe werkt het?
1. Maak via één van de links een account aan bij Betsson
2. Stort een bedrag en selecteer via de mobiele site de bet 'Feyenoord wint'
3. Je kan €5 inzetten op de verhoogde odd van 10,00
4. Eventueel kan je meer inzetten, maar dat is tegen de normale odd (1,29)

VERHOOGDE ODD! Feyenoord wint van Excelsior nu voor 10(!) keer je inzet! KLIK HIER!