Höjda odds på svenska mästarna Malmö FF (10.00) inför den Allsvenska premiären

Höjda odds på svenska mästarna Malmö FF (10.00) inför den Allsvenska premiären

31 Mar 2018 11:25

Malmö FF har presterat oerhört bra under försäsongen och Magnus Pehrssons mannar har även tagit sig hela vägen fram till final i svenska cupen. De två senaste Allsvenska gulden har Malmö roffat åt sig och det råder ingen tvekan om att Malmö vill rivstarta sitt segertåg i jakten på ännu ett guld och då gäller vinst mot Elfsborg.

SPELTIPS: IF Elfsborg mot Malmö FF SPECIALARE, 10 gånger pengarna när du spelar på Malmö!

Många ställde sig undrande hur Malmö FF skulle klara sig utan Anders Christiansen som blev utsedd till årets spelare i Allsvenskan 2017. Fouad Bachirou har värvats in från succélaget Östersund och har över försäsongen utvecklats till en viktig kugge på mittfältet.  Trots att Anders Christiansen skor varit stora har fylla har Bachirou gjort väldigt bra ifrån sig och har därmed gjort det enkelt att passa in i Magnus Pehrssons lagbygge.

Malmö FF är på förhand stora favoriter att ta hem det Allsvenska guldet, och att de radat upp seger efter seger under försäsongen har inte gjort saken sämre. Elfsborg ska man visserligen aldrig räkna bort och då tränare Jimmy Thelin fått ordningen på Boråslaget är de en värdig motståndare för Malmö i premiären.

Malmö har dock visat upp en mycket fin form och har även en uppsättning av anfallare i form av Jeremejeff, Strandberg och lagkapten Rosenberg många lag i Allsvenskan säkerligen avundas. Den stora frågan är vem av dem överträffar den andre när den Allsvenska säsongen äntligen drar igång.

SPELTIPS: IF Elfsborg mot Malmö FF SPECIALARE, 10 gånger pengarna när du spelar på Malmö!

MATCHFAKTA:

  • Malmö FF har visat upp en fin form under försäsongen och radat upp vinster.
  • Jeremejeff har tagit stora kliv i sin utveckling och presterat mycket bra under försäsongen.
  • Den outtröttlige och viktige Oscar Lewicki är efter sin skada återigen tillgänglig för spel.
  • Anders Christiansen, årets allsvenska spelare 2017 och poängkung för Malmö, finns inte längre kvar i truppen. Hur påverkar det Malmö på sikt?