Stortbonus voor IEDEREEN in aanloop naar Klassieker!

Stortbonus voor IEDEREEN in aanloop naar Klassieker!

23 Oct 2018 14:09

Komende zondag staat de eerste Klassieker van dit seizoen op het programma! En in aanloop naar het duel tussen Ajax en Feyenoord heeft bookmaker Kroon een geweldige bonus voor nieuwe én bestaande spelers!

KLASSIEKER! Krijg tot €50 bonus + €10 Free Bet in aanloop naar Ajax - Feyenoord! KLIK HIER!

PSV is momenteel de trotse koploper in de Eredivisie, maar Ajax en Feyenoord volgen op respectievelijk 5 en 7 punten achterstand. Nu deze twee clubs elkaar ontmoeten in de Johan Cruijff Arena zondag, zal duidelijk worden of Ajax in het spoor kan blijven of dat Feyenoord over de Amsterdammers klimt op de ranglijst. 

In aanloop naar deze clash heeft bookmaker Kroon een geweldige actie. Alle spelers (nieuw en bestaand) krijgen namelijk een 50% stortbonus, waarmee je tot €50 extra tegoed kan krijgen. Dit betekent dus dat je de helft van je gestorte bedrag nog eens extra krijgt op je account. 

Maar dat is nog niet alles, want als je hiervan gebruik maakt krijg je ook nog eens een €10 Free Bet om in te zetten op Ajax - Feyenoord (pre-match). Heb je nog geen account bij Kroon Casino? Dan krijg je op je eerste storting 100% bonus en kan je daarna nog eens gebruik maken van deze actie! 

Hoe werkt het?
1. 
Klik op één van de links in het artikel
2. Stort een bedrag (minimaal €10)
3. Je ontvangt 50% van dit bedrag als bonus bovenop je storting
4. Plaats een bet op Ajax - Feyenoord, en je kan hier een €10 Free Bet voor gebruiken

KLASSIEKER! Krijg tot €50 bonus + €10 Free Bet in aanloop naar Ajax - Feyenoord! KLIK HIER!