SUPERMAX! Krijg nu 41(!) keer je inzet als Verstappen wint!

SUPERMAX! Krijg nu 41(!) keer je inzet als Verstappen wint!

12 Sep 2018 15:20

Max Verstappen gaat in Singapore voor zijn tweede GP-zege van het seizoen. Op het Marina Bay Circuit maakt de Nederlandse een prima kans om een topresultaat te halen!

SPEEL MEE! Pak 41(!) keer je inzet als Verstappen GP van Singapore wint! KLIK HIER!

Voor Verstappen is Singapore een van de races waar hij vorig seizoen uitviel, maar tot dat moment was de coureur uitstekend bezig. Zo startte hij vanaf de eerste startrij, na een uitstekende kwalificatie te hebben gereden en op een van de trainingen kwam hij zelfs als snelste binnen! Dit jaar zijn de verwachtingen dan ook hoog!

Het circuit heeft vrij veel bochten en de RB14 heeft bewezen daar goed op te rijden. Het vermogen van de motor speelt daarom ook een minder grote rol, waardoor concurrenten Ferrari en Mercedes minder voordeel hebben. De actie van bookmaker Mr Green is dan ook top: 41 keer je inzet als Verstappen wint!

Bij deze actie kan je maximaal €1 inzetten op de verhoogde odd, dus je loopt dan geen risico een groot bedrag te verliezen! Daarnaast krijg je bij Mr Green ook nog eens twee Free Bets van €25 als je minimaal €20 stort en vervolgens speelt op sportweddenschappen!

Hoe werkt het?
1. 
Maak via één van de links een account aan 
2. Stort een bedrag en zet in op de normale odd 'Verstappen wint'
3. €1 van je inzet wordt automatisch verhoogd naar 41,00
4. Wint Verstappen? Dan krijg je na de race je winst + extra winst op je account!

SPEEL MEE! Pak 41(!) keer je inzet als Verstappen GP van Singapore wint! KLIK HIER!