Clubs

Artikelen

Zoeken..

BET & BREAKFAST #647 | Ontbijten met Zuid-Koreaans basketbal!

Voor de Bet & Breakfast van deze ochtend zijn we in Australië beland, waar we een hoop value zien op een schot op doel van deze jonge Macedoniër. De weddenschap ging namelijk raak in 6 van de laatste 7 wedstrijden, dus Stefan Colakovski laat ons niet echt een andere keus.

Logo Adelaide UnitedAdelaide United
lwdlw
9 feb. 202409:45
vs
Logo Perth GloryPerth Glory
lllld

Perth Glory behaalde een opwindende 4-2 overwinning op Melbourne City in een sensationele wedstrijd op vrijdagavond in HBF Park. De 19-jarige debutant Joel Anasmoe was één van de doelpuntenmakers voor Glory, die tot twee keer toe achter kwamen voordat ze in de laatste fase de overhand kregen. Jamie Maclaren opende de score voor Melbourne City halverwege de eerste helft, maar Mustafa Amini trok de stand gelijk vanaf de strafschopstip vlak voor de rust. Tolgay Arslan bracht Melbourne City opnieuw op voorsprong, maar de opponent vocht terug met doelpunten van Scott Galloway (eigen doelpunt) en Adam Taggart. In de blessuretijd verzegelde Anasmo de overwinning voor Glory. Het publiek werd vanaf het begin vermaakt, met kansen aan beide kanten. De wedstrijd was intens en vol actie, maar bovenal dus erg doelpuntrijk.

Dat is niks nieuws, want er vallen doorgaans een hoop treffers bij Perth Glory, die in 7 van de laatste 8 wedstrijden minimaal 2 doelpunten wist te scoren. Adam Taggart is de topscorer van de Australische A-League met maar liefst 9 treffers, maar ook de Noord-Macedoniër Stefan Colakovski beschikt over een hoop scorend vermogen. Hij loste in de laatste 3 wedstrijden 2 schoten op doel, terwijl hij zelfs in 6 van de laatste 7 wedstrijden een schot op doel loste. Met Adelaide United treft Perth nu een ploeg die defensief ook niet geweldig is. De vorige ontmoeting tussen deze teams eindigde in 4-4.