Clubs

Artikelen

Zoeken..

BET & BREAKFAST #325 | Odd van 2.60 in de NPL Queensland Vrouwen in Australië!

Vrouwenvoetbal in de BET & Breakfast! We gaan naar Australië, waar in de NPL Queensland bij de dames een wedstrijd gespeeld wordt tussen Capalaba en Souths United NPL. Bij de ene ploeg wordt er op los gescoord, terwijl de andere ploeg juist maar een beperkt aantal goals zag vallen. Speel je mee?

Statistieken en vorm

De dames van Capalaba staat na 6 wedstrijden in de NPL Queensland competitie op de achtste plaats met 6 punten. De thuisploeg wist 2 keer te winnen en 4 keer te verliezen. De uitslagen van Capalaba zijn nogal doelpuntrijk. In 6 wedstrijden werd er 29 keer gescoord. Dat kwam vooral door de 9-0 nederlaag tegen Queensland Lions.

Souths United NPL staat op de zevende plaats met evenveel punten als Capalaba. De bezoekers wonnen één keer, speelden 3 keer gelijk en verloren 2 keer. In tegenstelling tot de thuisploeg ziet Souths United NPL nooit veel goals vallen dit seizoen. In de 6 duels werd er in totaal 9 keer gescoord. In geen enkel duel vielen er meer dan 2 doelpunten.

Als we kijken naar het scoreverloop in wedstrijden van Souths United NPL, zien we dat de beslissing vaak in de tweede helft valt (of juist niet). In 4 van de 6 wedstrijden stond er een gelijke stand op het scorebord na 45 minuten. Twee keer was de ruststand 0-0 en ook twee keer gingen de ploegen met een 1-1 stand aan de thee.

Value

Wij zien value voor een gelijke stand na 45 minuten. De bezoekers zien dit vaker wel gebeuren dan niet en dus durven wij dit wel aan. We gaan voor een lage aantal units, tegenover een odd van 2.60!

WEDTIPS - BET & Breakfast #325 (1/10 units)
Geschreven door: Pascal