Clubs

Artikelen

Zoeken..

BOOST VAN RUIM 17% | Ballon d'Or favoriet laat andermaal zijn klasse zien bij Les Bleus!

Met slechts één punt uit de eerste 2 wedstrijden in Groep 1 van de Nations League heeft Frankrijk een dramatische start achter de rug. Didier Deschamps koos in de laatste wedstrijd voor een B-team, maar alles wijst erop dat de 53-jarige bondscoach tegen Oostenrijk met zijn sterkste opstelling zal starten. Weet Frankrijk dan eindelijk de langverwachte eerste overwinning in de Nations League te boeken?

Frankrijk wint (1.75)
De Fransen wisten de laatste editie van de Nations League binnen te slepen, maar de ploeg uit West-Europa heeft een dramatische start van het eindtoernooi achter de rug. In de eerste 2 wedstrijden in Groep 1 werd er slechts één punt verzameld. De openingswedstrijd ging met 1-2 verloren tegen Denemarken. Karim Benzema tekende na 51 minuten nog voor de openingstreffer, maar zag Andreas Cornelius uiteindelijk de hoofdrol stelen. De spits van Trabzonspor wist in een tijdsbestek van 20 minuten tweemaal het net te vinden en schoot Denemarken in Stade de France naar een 1-2 overwinning.

In de tweede groepswedstrijd koos Deschamps voor een B-team. Ten opzichte van de nederlaag tegen Denemarken koos de bondscoach voor maar liefst 10 verschillende basisspelers. Alleen Real Madrid-aanwinst Aurelien Tchouameni mocht na de verrassende verliespartij andermaal rekenen op een basisplaats. Ook de 22-jarige middenvelder kon nieuw puntenverlies niet voorkomen. Na 52 minuten opende Andrien Rabiot de score, maar in de 83ste minuut tekende Andrej Kramaric voor de eindstand: 1-1.

Ondanks de teleurstellende resultaten van Frankrijk verwachten wij ditmaal wél een overwinning van de bezoekers. Oostenrijk verloor al eerder van Denemarken (1-2) en Ralf Rangnick rouleert regelmatig met zijn spelers. De Fransen beschikken simpelweg over meer kwaliteit dan de Oostenrijkers en Frankrijk zal in het Ernst Happel Stadion moeten winnen om nog een serieuze kans te maken op de Nations League.

BTS ‘ja’ (1.97)
De treffer van Kramaric betekende voor Frankrijk andermaal een nieuwe tegentreffer. In maar liefst 6 van de laatste 7 uitwedstrijden zag The Bleus beide teams scoren. De Oostenrijkers beschikken met Marko Arnautovic over de nodige aanvallende kwaliteiten. Oostenrijk zag in 5 van de laatste 6 wedstrijden beide teams scoren en wij verwachten in de clash tussen de Oostenrijkers en de Fransen dan ook doelpunten van beide kanten.

Karim Benzema scoort (2.43)
Met Karim Benzema beschikt Deschamps over de beste speler ter wereld. De 34-jarige spits kent een geweldig seizoen en wordt als de favoriet gezien voor de Ballon d’Or. Met zijn Real Madrid wist de Fransman naast La Liga de Champions League te winnen en de oud-spits van Olympique Lyon had in beide titels een groot aandeel. In La Liga was Benzema in 32 competitiewedstrijden bij maar liefst 39 treffers betrokken (27G, 12A). In de Champions League zijn de cijfers van de centrumspits helemaal absurd: 12 wedstrijden, 15(!) goals.

BETBUILDER - Oostenrijk - Frankrijk! (1/10 units)
Geschreven door: NielsDO