Clubs

Artikelen

Zoeken..

Bekende ex-Eredivisionisten delen de lakens uit in FA Cup-duel: tot 3.25 keer je inzet!

Bournemouth mag vandaag weer door voor de FA Cup en treft wederom een laagvlieger in de strijd om een plek in de volgende ronde. Toch kwam een bekende baby-blauwe bookmaker met twee wel hele interessante boosts! Speel jij ook mee?

Logo AFC BournemouthAFC Bournemouth
lllww
25 jan. 202420:45
vs
Logo Swansea CitySwansea City
ldwww

Bournemouth is dit seizoen aan een indrukwekkend sterk seizoen bezig! De club leek het nieuwe seizoen in te gaan als degradatiekandidaat, maar na 20 wedstrijden heeft het al een voorsprong van 9 punten weten te bemachtigen op de degradatiekandidaten. Zo won de club maar liefst 4 Premier League-wedstrijden op rij en kende een ongeslagen reeks van 7 wedstrijden. Daarmee is de club in flinke bloedvorm, maar toch liet het tegen Tottenham Hotspur (3-1 L) en Liverpool (0-4) toch echt steken vallen.

Tegen Queens Park Rangers begon Bournemouth in de vorige ronde van de FA Cup bijzonder slecht. De ploeg kwam op een 2-0 achterstand voor rust, maar daarna kwam de ploeg mede dankzij een goede invalbeurt van Justin Kluivert uiteindelijk op 2-3. Zo werd er op fraaie wijze een dikke achterstand omgebouwd tot een voorsprong.

De bovenstaande statistiek spreekt natuurlijk voor zich, maar vooralsnog mogen The Cherries erg tevreden zijn met de prestaties van Kluivert en zeker ook Sinisterra bij de Premier League-middenmoter. Zo scoorde Justin Kluivert in 2 van de laatste 4 wedstrijden, terwijl hij ook in 4 van zijn laatste 10 basisplaatsen tot scoren kwamen.

Luis Sinisterra moet het als huurling voornamelijk vaak doen met invalbeurten, maar daarin laat hij zich wel vaak gelden. Zo scoorde hij dit seizoen in invalbeurten van een kwartier tegen Manchester City en Fulham. Tevens schiet hij gemiddeld 3.39 keer per 90 minuten, waarin hij ook in het laatste FA Cup-duel 5 keer schoot waarvan 2 keer op doel in het laatste duel tegen QPR. Ook in dat bekerduel speelde hij 90 minuten en zodoende hebben we hoge verwachtingen.