Gisteren brachten we de trein mooi op gang met een late zege van Liverpool in de Premier League. Daarom kunnen we op de zondag verder kijken. Vandaag was de community luid en duidelijk. We gaan richting Duitsland!

CHALLENGE TREIN #2

📍 Nottingham Forest - Liverpool > FC Köln - Bayer Leverkusen > Inter - Genoa

€54,25 > €67,82

Stap jij nu in? Het standaard startbedrag is altijd €25,-

In een spannende wedstrijd dreigde Liverpool punten te verspelen tegen Nottingham Forest in de Premier League. Maar diep in blessuretijd scoorde Darwin Núñez het enige doelpunt, waardoor Liverpool de overwinning behaalde en de koppositie behield. Voorafgaand aan de goal misten beide teams kansen, maar uiteindelijk was het Núñez die scoorde na een pass van Alexis Mac Allister. Door die late treffer brachten we de trein weer op gang.

In een eerste spannende halte leek het erop dat Liverpool punten zou gaan verspelen tegen Nottingham Forest, maar uiteindelijk wist de ploeg van Jurgen Klopp na ruim 100 minuten toch de openingstreffer te scoren. De volgende dag gingen we door op Leverkusen. De club droomt steeds meer van hun eerste Bundesliga-titel na een 2-0 overwinning op FC Köln, waardoor ze nu tien punten voorliggen op Bayern München. Jeremie Frimpong, een Oranje-international, scoorde zijn achtste doelpunt van het seizoen en gaf zeven assists. Daarmee kwamen we weer een stap verder.