Clubs

Artikelen

Zoeken..

Challenge Trein #16 | De community kwam er vandaag niet uit, waardoor de redactie de knoop doorhakt!

Gisteren wist FC Twente een 0-2 achterstand uiteindelijk naar een 4-2 overwinning om te draaien, waardoor de DailyOdds community de vijftiende Challenge Trein op rij zag vallen. Vandaag was de keuze erg lastig en twijfelden onze leden tussen een overwinning van Ajax en een sterk Liverpool, wat slechts één helft moet winnen. Uiteindelijk heeft de redactie hierbij de knoop doorgehakt.

Logo Crystal PalaceCrystal Palace
wwwdw
9 dec. 202313:30
vs
Logo LiverpoolLiverpool
wdwdl

CHALLENGE TREIN #1 - #13📍 FC Köln - Bayern München > Werder Bremen - Bayer Leverkusen > Cádiz - Real Madrid > Girona - Athletic Bilbao > Man City - RB Leipzig > Arsenal - Lens > Olympique Marseille - Ajax > SC Heerenveen - Almere City > Arsenal - Wolves > Liverpool - Fulham > Fenerbahce - Sivasspor > Luton Town - Arsenal > Sheffield United - Liverpool ✅

Dit deel van de Challenge Trein werd afgesloten met €1009,65 winst. De overige €25 wordt gebruikt om de trein weer op gang te brengen.

€45,93 > €58,79

Stap jij nu in? Het standaard startbedrag is altijd €25,-

OVERSTAP #3 📍 PSV - SC Heerenveen > FC Twente - Excelsior Rotterdam > Crystal Palace - Liverpool

Het bleef ontzettend lang spannend in de Telegram poll. Een overwinning van AZ Alkmaar op Almere City ontving 16% van de stemmen, terwijl 'Liverpool wint ten minste één helft bij Crystal Palace' en 'Ajax wint thuis van Sparta Rotterdam' beide 18% van de stemmen kregen. Wij hebben als redactie besloten om het vertrouwen in de ploeg van Jörgen Klopp te ondersteunen.

Liverpool trekt vroeg op de middag richting Crystal Palace. De bezoekers staan op de tweede plaats van de ranglijst, terwijl Crystal Palace de veertiende plaats bezet. De thuisploeg is ontzettend slecht in vorm, in de laatste vier wedstrijden werd er slechts één punt gehaald. Er werd in deze wedstrijden verloren van Luton Town, Bournemouth en Everton. Liverpool wist in de laatste vijf wedstrijden maar liefst vier keer te winnen, maar ook in het 1-1 gelijkspel tegen Manchester City won de ploeg één helft.

Deze statistieken lijken overtuigend en daarom gaan wij voor de zestiende halte van de Challenge Trein voor de weddenschap 'Liverpool wint ten minste één helft bij Crystal Palace'.