Clubs

Artikelen

Zoeken..

CHALLENGE TREIN #2 l We reizen door naar Duitsland!

Gister besloot de community om voor een overwinning van Arsenal te gaan. De club had het niet makkelijk tegen FC Porto, maar wist de wedstrijd met 1-0 te winnen. Hierdoor kunnen wij ons op gaan maken voor de 2e stap van onze ‘challenge trein’. Benieuwd naar waar de community vandaag voor heeft gekozen? Lees dan het onderstaande artikel!

CHALLENGE TREIN #2

📍 Borussia Dortmund - PSV

€30,50 > €42,70

Stap jij nu in? Het standaard startbedrag is altijd €25,-

Het leek een bijzonder makkelijke avond te worden voor Arsenal. De Engelse club verloor de uitwedstrijd tegen FC Porto weliswaar met 1-0, maar de odd voor een overwinning van de koploper van de Premier League was slechts 1.22. De eerste helft was niet geweldig, maar Leandro Trossard wist op aangeven van Martin Odegaard in de 41e minuut toch de 1-0 te maken. In het vervolg van de wedstrijd werd niet meer gescoord, waardoor penalty's genomen werden. Arsenal schoot 4 penalty's raak, terwijl FC Porto er 2 mistte. Hierdoor was het Arsenal dat zich gisteravond kwalificeerde voor de kwartfinale van de Champions League.

Vandaag staat er weer Champions League-voetbal op het programma, en is de keus gemaakt om te kijken naar de wedstrijd tussen Borussia Dortmund en PSV. In Eindhoven eindigde de eerste wedstrijd van het tweeluik in een 1-1 gelijkspel, waardoor er een enorm spannende wedstrijd op het programma staat. De community heeft echter niet veel vertrouwen in PSV, gezien de keuze is gevallen op ‘Borussia Dortmund of gelijkspel’. Dit heeft waarschijnlijk te maken met het feit dat Borussia Dortmund slechts 1 van de laatste 15 wedstrijden verloor. Benieuwd naar meer wedtips voor deze wedstrijd? Lees dan onze voorbeschouwing!

Misschien denk je ‘Hmm… Weer een nieuwe trein?’. Je zou je kunnen afvragen hoe winstgevend de trein is, tenzij je één van de laatste edities meespeelde. Dat was namelijk één van de meest succesvolle treinen in de historie van DailyOdds. 21 haltes denderde de trein door en de grens van €1000 werd behaald. Mocht je de ''Waaghalzen-editie'' hebben meegespeeld dan stond je na halte 21 op ruim €10.000! Niet gek toch!?

Geschreven door: DaanDO