Carlos Alcarez kende geen enkele moeite met Daniil Medvedev en versloeg de Rus in straight sets. Vandaag ligt de focus weer op het voetbal.

💰 €92,95 -> €139,42

Stap jij nu in? Het standaard startbedrag is altijd €25,-

📍 Hamrun Spartans - Maccabi Haifa -> HJK Helsinki - Larne -> Hamarkameratene - Bodø/Glimt -> Carlos Alcaraz - Daniil Medvedev -> Vålerenga - Molde FK ->

Challenge Trein #5!

Na de masterclass van Carlos Alcaraz heeft de Community vandaag weer voor het voetbal gekozen. In de Noorse Eliteserien is het winnen van Molde FK van slechts één helft al voldoende om de zesde halte te bereiken.

Molde heeft de smaak goed te pakken. Maar liefst 4 van de laatste 5 wedstrijden werden gewonnen. Tussendoor werd er alleen tegen koploper FK Bodø/Glimt met 2-2 gelijkgespeeld. Ook in dit duel wist Molde een helft te winnen. De bezoekers wonnen in 10 van de laatste 11 wedstrijden ten minste één helft.

Met Vålerenga lijkt Molde de ideale tegenstander te treffen om deze sterke reeks door te zetten. De thuisploeg staat na 12 wedstrijden op slechts 11 punten. In de laatste 5 duels in de Eliteserien wist Vålerenga slechts één punt te bemachtigen. De laatste 2 ontmoetingen met de Noorse laagvlieger waren een prooi voor Molde en wij voorzien een probleemloze avond voor het team van Erling Moe.

Terugblik: Challenge Trein naar €1.078,40

Onlangs was de Challenge Trein nog een groot succes. Met Feyenoord als laatste halte ging de community van €25 in 12 haltes naar €1.078,40. Uiteindelijk werd zelfs de €19.811,33(!) aangetikt. Check de succestory hier!

Geschreven door: NielsDO