Gisteren wist Manchester City nog te winnen en zo konden we weer een stapje hogerop met de Challenge Trein. De Engelse Premier League viel wel in de smaak bij de community en zodoende koos men voor Arsenal vandaag!

Inter Milan - Lecce > Motherwell - Rangers > Burnley - Liverpool > Everton - Manchester City

€91,18 -> €123,09

Stap jij nu in? Het standaard startbedrag is altijd €25,-

Challenge Trein #5

Manchester City heeft potentieel puntenverlies in de Premier League afgewend door Everton met 3-1 te verslaan. Ondanks een achterstand halverwege slaagde City erin terug te komen, met doelpunten van Phil Foden en Julián Álvarez, die een strafschop benutte. Bernardo Silva zorgde kort voor het einde voor de definitieve overwinning. Na zes competitiewedstrijden met slechts 7 punten, heeft City nu een achterstand van 5 punten op koploper Liverpool, zij het met een wedstrijd minder gespeeld. Nathan Aké speelde de volledige wedstrijd voor Manchester City, terwijl Arnaut Danjuma in de 80e minuut inviel voor Everton maar geen doelpunt kon forceren. Dat was voor ons zeker niet erg, want er werd wel gewoon gewonnen. Zodoende kunnen we weer verder!

Vandaag weer een dag vol voetbal, met niet al te veel wedstrijden. Dat maakte de poll vandaag aardig overzichtelijk en hoewel in totaal 29% van de stemmers voor een darts-weddenschap ging, ging dat niet op voor de andere helft. Zodoende koos de andere kant van de community voor een overwinning van Arsenal. Wij gaan er dan ook in mee.