Clubs

Artikelen

Zoeken..

DAILY DOUBLE #247 | Topploegen hoeven slechts één helft te winnen!

Wij van DailyOdds hebben veel vertrouwen in deze Daily Double, want deze rubriek loopt uitstekend de afgelopen weken. In de 247ste editie van deze rubriek reizen we af naar Turkije en Engeland. In de Süper Lig en de Premier League hebben we de volgende wedstrijden uitgelicht: Gaziantep - Basaksehir & Chelsea - Manchester City. Wil je de Daily Double meespelen? Klik dan hier!

Speel mee

We trappen de 247ste editie van deze rubriek af in Turkije. In de Süper Lig gaat Basaksehir op bezoek bij Gaziantep. De thuisploeg is bezig aan een gemiddeld seizoen en is de huidige nummer 11 van het hoogste niveau van Turkije. Vooralsnog wist Gaziantep 17 punten te verzamelen, 13 minder dan Basaksehir. De bezoekers zijn de nummer 3 van de Süper Lig en moeten vooralsnog alleen Fenerbahce en Galatasaray aan zich voorbij laten gaan. Desondanks krijg je in het Gaziantep Stadium voor Basaksehir een torenhoge quotering.

Voor een zege van de ploeg van Emre Belozoglu maar liefst 2.10 keer je inzet. Voor de Daily Double hoeft Basaksehir slechts één helft te winnen. De bezoekers wisten de eerste 3 wedstrijden na de winterstop te winnen. Zowel Göztepe (3-1), Umraniyespor (2-0) als Antalyaspor (2-0) werd verslagen. Gaziantep verloor in 4 van de laatste 5 competitiewedstrijden ten minste één helft. Basaksehir wist in 9 van de laatste 10 duels zelfs minimaal één helft te winnen. In 2022 namen Gaziantep en Basaksehir het één keer tegen elkaar op. In dit duel was de Turkse grootmacht met 2-0 te sterk voor de middenmoter.

Bekijk hier meer wedtips voor Gaziantep - Basaksehir

De tweede wedstrijd van de Daily Double speelt zich in de Premier League af. Op het hoogste niveau van Engeland stat een héérlijke kraker op het programma; Chelsea - Manchester City. De Londenaren beschikken over een aantal klassen spelers, maar het is momenteel geen team. Dit is terug te zien in de resultaten van de laatste weken. The Blues verloren maar liefst 4 van de laatste 6 wedstrijden. In 5 van deze duels verloor Chelsea ten minste één helft, zelfs het gepromoveerde Nottingham Forest wist één helft van de ploeg van Graham Potter te winnen. Dit belooft weinig goeds voor de clash met Manchester City.

Het team van Pep Guardiola wist onlangs nog met 2-0 te winnen van Chelsea. Manchester City is de huidige nummer 2 van de Premier League en de voorsprong op nummer 9(!) Chelsea bedraagt maar liefst 11 punten. Terwijl de Londenaren in 5 van de laatste 6 wedstrijden ten minste één helft verloren, wist de regerend landskampioen in 8 van de laatste 9 duels minimaal één helft te winnen. In de laatste 3 onderlinge duels ging Manchester City er met de punten vandoor. Wij voorzien voor de bezoekers op Stamford Bridge een gemakkelijke avond.

Check hier de uitgebreide voorbeschouwing van Chelsea - Manchester City.

Geschreven door: NielsDO