Artikelen

Zoeken..

CIRCUS HOT ODD | Vangelis Pavlidis is wederom GOUD waard voor AZ!

Wanneer je het in het dagelijkse leven hebt over AZ, kom je al snel uit bij Vangelis Pavlidis. De Griekse superspits had misschien wel verwacht een transfer te maken in de zomer, maar staat nog altijd onder contract bij de ploeg uit Alkmaar. Zijn prestaties? Die zijn uitstekend!

Vangelis Pavlidis staat dus nog altijd onder contract bij de ploeg uit Alkmaar. Pascal Jansen kan dan ook beschikken over één van de beste spitsen die momenteel actief is in de Eredivisie! In de Nederlandse competitie staat de Griek dan ook al op negen doelpunten na pas zeven gespeelde wedstrijden.

Voor AZ staat er vanavond een cruciale wedstrijd op het programma. Er wordt namelijk in eigen huis gespeeld tegen Legia Warschau, afkomstig uit Polen. Er MOET vandaag gewonnen worden door de formatie van Pascal Jansen. Vermoedelijk zal AZ met Legia Warschau gaan uitmaken wie er als nummer twee doorgaat achter Aston Villa en voor Zrinjski Mostar.

AZ verloor de eerste wedstrijd in de Conference League nadat het bij rust op een 0-3 voorsprong stond en er niks aan de hand leek. Echter scoorde Zrinjski Mostar nog viermaal na de rust, waardoor zij de punten pakten. Het resultaat van de Poolse ploeg was wellicht nog verrassender, zij wonnen in eigen huis met 3-2 van Aston Villa! Het is dus een zeer belangrijke wedstrijd voor AZ, de grote spelers zullen dan ook op moeten gaan staan. Bij AZ is dit ongetwijfeld Vangelis Pavlidis. Wij verwachten dan ook één, maar misschien zelfs twee doelpunten van de spits.

SPECIAL - Vangelis Pavlidis - (1/10 units)