Zoeken..

NACHTDOUBLE #393 | Verdubbelen in Argentinië & Brazilië!

Tigre - Talleres Cordoba & Vitória - Ituano worden in de Nachtdouble van 2 op 3 juni 2023 uitgelicht. Wij pakken alvast het vliegtuig naar Zuid-Amerika.

Wil je (slapend) mee verdubbelen? Klik dan hier!

We starten de Nachtdouble met een dubbele kans in Argentinië. Wij voorzien in de negentiende speelronde van de Liga Profesional voor Talleres Cordoba op bezoek bij Tigre absoluut GEEN nederlaag.

De bezoekers zijn met 34 punten uit de eerste 18 competitiewedstrijden op de derde plaats terug te vinden. Met de vorm van Talleres Cordoba zit het wel goed, zo bleef het in de laatste 5 duels ongeslagen (4W, 1G). Slechts één van de laatste 10 wedstrijden ging verloren.

Tigre bevindt zich momenteel in een andere fase. De thuisploeg wist in hetzelfde aantal duels slechts 22 punten te verzamelen en moet vooralsnog genoegen nemen met de vijftiende positie. Tigre heeft al 5 wedstrijden op rij geen wedstrijd meer gewonnen. De laatste ontmoeting tussen Talleres Cordoba & Tigre eindigde in een 1-1 gelijkspel. Alle omstandigheden en statistieken spreken vannacht in het voordeel van de nummer 3 van de Liga Profesional.

Van Argentinië reizen we door naar Brazilië. Niet de Série A, maar de Série B is het podium voor de ontmoeting tussen Vitória & Ituano.

De thuisploeg heeft een geweldige start van het seizoen achter de rug. Vitória wist in de eerste 9 competitiewedstrijden maar liefst 19 punten te verzamelen en is de terechte koploper van het tweede niveau van Brazilië. Wij verwachten dat Vitória ten koste van Ituano ten minste één helft weet te winnen. De koploper van de Série B won dit seizoen in 8 van de 9 competitiewedstrijden minimaal één helft.

Met Ituano treft Vitória de nummer 13 van de Série B. De bezoekers wisten vooralsnog slechts 10 punten te bemachtigen. Na de eerste 4 uitwedstrijden is Ituano nog altijd puntloos met een doelsaldo van 1-7. Wij voorzien in Salvador geen problemen voor Vitória & de 393ste editie van de Nachtdouble.

Geschreven door: NielsDO