Clubs

Artikelen

Zoeken..

NACHTDOUBLE #188 | Verdubbelen in Brazilië en Colombia terwijl je slaapt!

In de Nachtdouble kijken we naar een wedstrijd in Brazilië én naar een wedstrijd in Colombia. In Brazilië neemt Sao Paulo het op tegen Internacional en in Colombia speelt Deportivo Pasto thuis tegen Aguilas Doradas Rionegro. Deze wedstrijden kunnen ervoor zorgen dat jij je inzet verdubbelt terwijl je slaapt. Speel je mee?

Sao Paulo is de nummer 9 van de Serie A met 51 punten uit 36 wedstrijden. De thuisploeg wist 12 duels te winnen, speelde 15 keer gelijk en verloor 9 keer. Sao Paulo slaagde er in de laatste 10 wedstrijden 5 keer in op de 3 punten te pakken. De laatste 2 wedstrijden werden niet gewonnen. 3 van de laatste 10 duels werden verloren. In 7 van deze 10 wedstrijden wist Sao Paulo minimaal 1 helft te winnen.

Internacional staat op de 2e plek met 67 punten. De bezoekers wonnen 18 keer en verloren 5 keer. 13 keer werd het gelijkspel. 6 van de laatste 10 duels werden gewonnen. 4 daarvan waren thuiswedstrijden. Van de laatste 5 uitduels wist Internacional er 2 te winnen en 1 te verliezen. In 3 van deze 5 duels op vreemde bodem verloren de bezoekers minimaal 1 helft. In combinatie met de eerder benoemde statistiek dat Sao Paulo in 7 van de 10 laatste wedstrijden minimaal 1 helft wist te winnen, verwachten wij ook nu dat de thuisploeg zeker 1 helft wint van Internacional.

Speel mee

Deportivo Pasto eindigde op plek 6 in de Primera A en plaatste zich daarmee voor de kampioensgroep, waarin het na 1 duel op plek 2 staat. Het eerste duel werd gelijkgespeeld (0-0). De vorm is niet best, want de laatste 5 wedstrijden werden allemaal niet gewonnen. Het leverde 4 gelijke spelen en 1 nederlaag op. Opvallend: Pasto scoorde in totaal maar 2 keer in deze 5 duels. Sterker nog, in de laatste 3 wedstrijden lukte het de thuisploeg helemaal niet om te scorenn. In 7 van de laatste 8 wedstrijden scoorde Pasto steeds maximaal 1 keer.

Aguilas Doradas Rionegro eindigde in de Primera A op plek 2. In de kampioensgroep staat het na 1 duel 1e na een 2-0 overwinning op America Cali. Slechts 4 van de laatste 10 duels werden gewonnen, maar er werd ook maar 1 keer verloren. 5 keer werd het gelijkspel. Al 3 duels op rij houden de bezoekers de nul en tegen een lastig scorend Deportivo Pasto moet het toch wel te doen zijn om voor de 4e keer op rij het doel schoon te houden. In ieder geval verwachten wij maximaal 1 goal voor de thuisploeg, want in 8 van de laatste 10 wedstrijden van Rionegro kreeg het maximaal 1 doelpunt tegen.

Geschreven door: Pascal