Clubs

Artikelen

Zoeken..

BET & BREAKFAST #626 | Osama Rashid moet ons naar bijna 2.50 keer de inzet schieten!

We beginnen de vrijdag met de Bet & Breakfast en kijken naar een wedstrijd in de Asian Cup. Vandaag staat om 12:30 uur Irak - Japan op het programma, waarbij een weddenschap op een middenvelder van Irak wel heel veel value oplevert. Begin je weekend goed en speel deze Bet & Breakfast bet mee!

Statistieken & Vorm

Irak en Japan spelen samen in Groep D van de Asian Cup. Beide landen wisten de openingswedstrijd te winnen. Japan won met 2-4 van Vietnam, terwijl Irak met 1-3 te sterk was voor Indonesië. Deze wedstrijd lijkt dan ook bepalend voor wie er groepswinnaar zal worden. Japan is de overduidelijke favoriet, maar Irak is echt geen slecht voetballand. Ze staan namelijk op de 63ste plaats van de FIFA Ranking en verliezen zelden van tegenstanders uit Azië.

Japan is natuurlijk het beste land uit de gehele Asian Cup. Ze staan op de 17e plaats van de FIFA Ranking genoteerd, maar toch verbaasde het ons hoe gemakkelijk Vietnam in de eerste helft nog tot voetballen kwam. Vietnam maakte twee doelpunten en kwam in het totaal tot zes losse schoten. Wij verwachten daarom ook schoten van het sterkere Irak.

Bij Irak zetten we Osama Rashid in de schijnwerpers. De verdedigende middenvelder kwam tegen Indonesië tot drie schoten, waarbij hij één keer scoorde. Bij Vizela komt de middenvelder gemiddeld tot 0.7 schoten per competitiewedstrijd, maar daar moet hij het vooral met korte invalbeurten doen. Wij verwachten dat hij in 90 minuten zeker een poging zal doen om doelman Zion Suzuki te verrassen.

Value

Het feit dat Rashid in zijn vorige wedstrijd tot drie schoten kwam, geeft wel aan dat een odd van 2.37 voor slechts één schot van de middenvelder ontzettend bizar lijkt. Japan speelde tegen Vietnam een wisselvallige wedstrijd en zal ontevreden over het spel tijdens de wedstrijd terugkijken. Wij achten de kans groot dat Irak er in deze wedstrijd vol voor gaat en dat Osama Rashid hierbij een poging richting doelman Suzuki zal doen.