Clubs

Artikelen

Zoeken..

ODD VAN DE DAG #679 l De Georgiër staat op in Barcelona!

Vanavond staat de langverwachte returnwedstrijd tussen Napoli en FC Barcelona op het programma in de achtste finales van de Champions League. Terwijl alle ogen gericht zijn op deze titanenstrijd, zijn fans vooral benieuwd naar één naam: Khvicha Kvaratskhelia. De dynamische aanvaller heeft de aandacht van de Europese fans getrokken met zijn sterke prestaties en wij denken dan ook dat hij het de Catalanen vanavond behoorlijk moeilijk kan gaan maken.

Logo BarcelonaBarcelona
wwwwl
12 mrt. 202421:00
previewvs
Logo SSC NapoliSSC Napoli
ddldd

Napoli, de regerend landskampioen in de Serie A, moest afgelopen weekend tevreden zijn met een gelijkspel van 1-1 tegen Torino, waardoor ze op de zevende plaats in het klassement blijven steken onder leiding van trainer Francesco Calzona. Een week eerder hadden ze Juventus nog verslagen met 2-1. Khvicha Kvaratskhelia bracht Napoli in de tweede helft op voorsprong, maar enkele minuten later maakte invaller Antonio Sanabria met een prachtige omhaal gelijk voor Torino. Bij Torino ontbrak Perr Schuurs nog steeds vanwege een blessure.

Napoli staat nu voor uitdagende wedstrijden tegen koploper Internazionale en Atalanta in de competitie. Vanavond spelen ze de returnwedstrijd tegen FC Barcelona in de achtste finales van de Champions League, na een gelijkspel van 1-1 twee weken geleden in Napels.

Toch is er één man terug in gigantische vorm en dat is niemand anders dan Khvicha Kvaratskhelia. De talentvolle Georgiër maakte recent wat minder minuten, maar in de laatste 3 competitiewedstrijden was hij helemaal terug. Zo kwam hij tot 4 doelpunten in de laatste 3 wedstrijden. Hij scoorde twee treffers in het uitduel tegen Sassuolo, terwijl hij ook in de thuiswedstrijd tegen Juventus tot een doelpunt wist te komen. Ook afgelopen weekend was het dus raak. Nu is het wel wat lastiger om ook tegen een club als FC Barcelona te kunnen scoren en dat dit duel een uitwedstrijd betreft, helpt ook niet helemaal mee. Toch denken we dat Kvaratskhelia ook in het aankomende duel in staat moet zijn om tot kansen te komen, zeker dankzij het verzwakte middenveld van de thuisploeg. Wij gaan daarom ook voor een doelpunt van de Georgiër voor bijna 5x onze inzet.