ACTIE! City wint van matig Everton: verhoogd naar 10(!) keer je inzet!

ACTIE! City wint van matig Everton: verhoogd naar 10(!) keer je inzet!

5 Feb 2019 13:51

Manchester City ruikt bloed! De ploeg staat 3 punten achter koploper Liverpool maar mag woensdag proberen dit gat te dichten met de wedstrijd tegen Everton. Bookmaker Betsson verhoogt de odds op een zege van The Citizens nu naar 10(!) keer je inzet!

Liverpool werd in 1990 voor het laatst kampioen en even leek het erop dat The Reds een ruime voorsprong zouden nemen. Rond de jaarwisseling was het gat met Man City 7 punten, maar doordat Guardiola en co. de onderlinge ontmoeting wonnen, slonk de voorsprong tot 4 punten. De laatste weken laten beide teams steekjes vallen, maar Liverpool heeft nu al tweemaal op rij gelijkgespeeld en City kan woensdagavond op gelijke hoogte komen! (Liverpool heeft dan nog wel een wedstrijd tegoed)

ACTIE! Man City wint van Everton: nu 10(!) keer je inzet! KLIK HIER!

Bookmaker Betsson mengt zich in de strijd en geeft nieuwe spelers nu een odd van 10,00 voor winst van City op die andere club uit Liverpool, Everton. Op deze actie kan je maximaal €5 inzetten, dus als je dat doet pak je in totaal €50! De winst die je bovenop de normale odd pakt is bonusgeld, maar dat hoef je slechts driemaal rond te spelen tegen een odd van 1,50. Met het groot aantal wedstrijden dat eraan zit te komen is dat natuurlijk geen probleem!

Hoe werkt het?
1. Maak via één van de links een account aan bij Betsson
2. Stort een bedrag en selecteer de bet 'Manchester City wint'
3. Vink de odds boost aan om de verhoogde odd te spelen
4. Wint Man City? Dan krijg je de winst deels in cash, deels in bonus op je account!

(bonusgedeelte 3 keer rondspelen tegen odd 1,50)

ACTIE! Man City wint van Everton: nu 10(!) keer je inzet! KLIK HIER!