ACTIE! Nederland verslaat ook Frankrijk: verhoogd naar 30(!) keer je inzet!

ACTIE! Nederland verslaat ook Frankrijk: verhoogd naar 30(!) keer je inzet!

14 Nov 2018 15:50

Oranje is bezig aan een opmars! Onder Ronald Koeman is een stijgende lijn ingezet en zo werd onlangs ex-wereldkampioen Duitsland met 3-0 verslagen en werd de nummer 3 van het afgelopen WK België op een 1-1 gelijkspel gehouden. Nu is Frankrijk aan de beurt en je kan nu 30(!) keer je inzet pakken bij een zege van het Nederlands elftal!

VERHOOGDE ODD! Nederland wint van Frankrijk voor 30(!) keer je inzet! KLIK HIER!

Na twee eindtoernooien te zijn misgelopen, gloort er nu weer hoop aan de horizon van het Nederlands voetbal. Onder bondscoach Ronald Koeman toont Oranje nieuw elan en dat leverde al diverse mooie resultaten op. Zo werd er gewonnen van Portugal, Duitsland en Peru en gelijkgespeeld tegen onder meer Italië en België. De laatste nederlaag was uit bij wereldkampioen Frankrijk, maar Nederland kan daar nu revanche voor nemen!

Natuurlijk heeft de wereldkampioen een selectie om 'u' tegen te zeggen, maar spelers als Paul Pogba en Anthony Martial zijn er bijvoorbeeld niet bij. Daarnaast verbloemen de recente uitslagen van Les Bleus behoorlijk wat. Tegen Duitsland werd vorige maand dan wel met 2-1 gewonnen, Die Mannschaft was een groot deel van de wedstrijd veruit de betere ploeg. Enkele dagen daarvoor kwam de ploeg van Didier Deschamps nog goed weg tegen IJsland, waar ternauwernood een punt tegen gepakt werd (2-2) via een benutte strafschop van Kylian Mbappé in blessuretijd.

Er liggen dus kansen voor Koeman en co. Bij bookmaker Mr Green kan je nu als nieuwe speler profiteren van een schitterende odd: 30(!) keer je inzet als Nederland wint! Bij deze actie kan je maximaal €1 inzetten, dus een groot bedrag verliezen is op deze odd niet mogelijk. De winst krijg je daarnaast ook nog eens in 'cash' op je account, en hoef je dus niet nog eens rond te spelen!

Hoe speel je mee?
1. 
Maak via één van de links een account aan
2. Stort een bedrag en zet in op de normale odd 'Nederland wint'
3. €1 van je inzet gaat automatisch tegen de verhoogde odd van 30,00
4. Wint Nederland? Dan krijg je €30 + wat je eventueel extra inze (op de normale odd) op je account!

VERHOOGDE ODD! Nederland wint van Frankrijk voor 30(!) keer je inzet! KLIK HIER!