PROMOTIE! Ajax verslaat Groningen voor 50(!) keer je inzet!

PROMOTIE! Ajax verslaat Groningen voor 50(!) keer je inzet!

12 Sep 2018 12:30

De Eredivisie gaat weer verder na een week interlandvoetbal en bookmaker Kroon Casino heeft exclusief voor Daily Odds een schitterende actie: 50(!) keer je inzet als Ajax zaterdag van Groningen wint!

PROMOTIE! Ajax wint van Groningen nu voor 50(!) keer je inzet! KLIK HIER!

De internationals van Ajax keerden deze week weer terug in Amsterdam en richtten zich sindsdien op het thuisduel met FC Groningen van aankomende zaterdag. Met de vorm van de Ajacieden zit het wel goed, want voorafgaand aan de interlands kende Ajax een goede periode (plaatsing voor de CL en 4-0 zege op Vitesse). En ook tijdens de interlands waren de sterspelers succesvol: Tadic en Ziyech waren onder meer trefzeker voor hun land.

Groningen-thuis mag dan ook geen probleem vormen voor Ajax, dat dit seizoen nog geen enkel officiëel duel verloor. Ook de onderlinge balans tegen de Groningers is goed: in 2014 verloor Ajax voor het laatst van die club. Voor Groningen ziet het er allemaal een stuk minder rooskleurig uit, want dit seizoen werden er in 4 duels pas 3 punten verzameld. 

Bookmaker Kroon heeft dan ook een geweldige actie voor nieuwe spelers: 50 keer je inzet als Ajax wint! Je kan maximaal €1 inzetten op deze verhoogde odd, maar dat is evengoed een mooie winst! Daarnaast krijg je van Kroon ook nog eens de standaard welkomstbonus waarbij je eerste storting wordt verdubbeld tot €100! 

Hoe werkt het?
1. Maak via één van de links een account aan bij Kroon
2. Stort een bedrag en zet in op de normale odd 'Ajax wint'
3. €1 van je inzet wordt automatisch verhoogd naar 50,00 keer
4. Wint Ajax? Dan krijg je na de wedstrijd de winst + bonuswinst op je account!